Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie Dostałem Przedmiotu Z Is.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś postanowiłem kupić sobie pierścien expa na 7 dni. No ok kupiłem ale co się stało w grze go nie dostałem. WTF?? Nie wiem co robić HEEELP za pomoc dam +

1325845644-U48159.gifredsto11.pngtreasu10.pngbadge-11.pngbeta-p10.pngtribal10.pngpyroma10.pngsailor10.pngwater_10.png
Opublikowano

Próbowałes całkowicie sie relognąc nie tylko zmien postać ..? Jak dasz wyloguj poxniej sie zalogujesz tam w lewym gornym rogu jest pierscień expa a nie taki co sie zakłada

Jeśli pomogłem daj +... xD

Legenda
Opublikowano

Nie da się wybrać na inny server jak kupisz na dane konto to na każdym servie masz wiem to z doświadczenia

Radzę zgłość to na support jak najszybciej żeby coś tam pierścienia zostało.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Napisz do supportu. Jeśli kłamałeś - Najprawdopodobniej dostaniesz bana. - Jeśli mówiłeś prawdę - oddadzą Ci pewnie pierścień na całe 7 dni, jak nowy.

Jak to sprrawdzą? - Logi

Pro sygnaturka by marcinvx .

edite.png

Old signatures

rwjozs.png

2v1tgk1.png

25hlbf9.jpg

Opublikowano

Ha ja raz kupiłem przepustkę do V2 na stronie i relog dałem od razu, wszedłem i też nie było ;F Pózniej kupiłem bezpośrednio z gry przez te kółko (lewy dolny róg) i przepustka była, nawet nie musiałem relogać ;] Od tego czasu zawsze tam kupuję :D

Opublikowano

Ale pierscien expa, jest w górnym roku, nie ma go u dozorcy ... MUSI tam być, chyba że kupowałeś przez strone, to na 70% podałeś zły serwer ... I się nie skapłeś nawet. A może tyle SM nawet nie masz? Na ten pierscien ?

Opublikowano

Ale pierscien expa, jest w górnym roku, nie ma go u dozorcy ... MUSI tam być, chyba że kupowałeś przez strone, to na 70% podałeś zły serwer ... I się nie skapłeś nawet. A może tyle SM nawet nie masz? Na ten pierscien ?

Dla Twojej wiadomośći przy zakupie pierścienia expa nie wybiera sie serwera. Działa na wszystkie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

deklu masz go u dozorcy... weź daj u niego odbierz item z item shopu czy coś takiego hasło to 000000 i masz -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...