Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Platny

barabarabara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy Kupie bota platnego to jest mozliwosc zebym dostal bana?

mam 7 silkow na koncie jesli to cos pomoze

prosze o odpowiedz =)

i czy ktos dostal juz tak bana

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

podobno takich ludzi nie banują, ale jakieś minimalne prawdopodobieństwo jest.

''i czy ktos dostal juz tak bana'' znałem kilka osób z silkami na koncie (nie wiem na jakim bocie jechali) i bany podostawali

btw chwilowo isrobot oszukuje z kredytami(zjada je podwójnie) bynajmniej nie wiem czy to bug czy celowe działanie więc proponuje nie uzywac go na jakis czas

Opublikowano

no ja tez mysle ze z isro jakis problem u nich wywalil =] Jednym pobiera po 2kredyty a jednym wcale nie pobiera... dla mnie moze tak zostac do konca =] ale pewnie lada moment zrobia cos z tym ;/

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

podobno, podobno, podobno... a ja jak jadę na cracku for ever to dostanę bana proszę pani???

nie no żal

Się gra, się ma
Opublikowano

Cwaniak... co niby to co napisales mialo wniesc do tematu? chooj mnie boli ze ci zal , z reszta zapewnie nie tylko mnie to obchodzi

nie nabijaj sobie postow takimi "madrymi" wypowiedziami bo to mi jest Ciebie zal..l

jest to forum o botach i innych tego typu pierdolach wiec napisalem

za darmowe boty wiem ze mozna ale jak juz mysle zeby kupic to chce wiedziec czy innych to spotkalo

lepiej zmien swoj nick bo jestes gowno nie "Cwaniak" z przedszkola ledwo nie wyszedles

nota bene jakbys chcial sie czepiac mojego nicku on nic nie oznacza jebnolem go tak sobie

Cwanaikuj dalej

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano
jakbys chcial sie czepiac mojego nicku on nic nie oznacza jebnolem go tak sobie

Ten nick faktycznie wiele nie mówi, po prostu "walnąłeś" go jak cię stary w KaKaO zapinał.

A tak nie offtopująć to lepiej dobrze przestudiuj regulamin gry w silkroad. Każdy bot jest nielegalny i chooj to

jomaxa obchodzi czy ty za niego płacisz czy nie,a z silkami.... to tylko plotki.

bo jestes gowno nie "Cwaniak"
GÓWNO to ma na 2 twoja stara
Się gra, się ma
  • Dodaj nową pozycję...