Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uruchomić 2 konta na 1 komputerze ?

Stalllone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Słyszałem , że jest sposób na uruchomienie dwóch kont na jednym komputerze . Więc jeżeli ktos wie jak to zrobić , jakiego programu uzyć to proszę o pomoc :)

Komputer :

2gb ramu

512 karta graficzna

procesor: Dual COre 4800 2.5 MHZ

Dodam jeszcze tylko że próbwałem programem Virtual PC ( zainstalowalem Windowsa XP na nim ) . Problem polega na tym , ze nie moge zainstalowac karty graficznej , interntu i karty dzwiekowej.

Proszęo pomoc .

Z gory thx ;]

Opublikowano
Dodam jeszcze tylko że próbwałem programem Virtual PC ( zainstalowalem Windowsa XP na nim ) . Problem polega na tym , ze nie moge zainstalowac karty graficznej , interntu i karty dzwiekowej.

pomoc na ten temat napewno znajdziesz tu

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano

w zasadzie to dobrze odpowiedział - jest kilka możliwości. jedna to właśnie virtualbox - ale to pod Linux. Z tym ze do tego trzeba mieć więcej niż 2GB ramu, żeby to miało sens. i do tego najlepiej grafikę, która nie potrzebuje sterowników instalowanych osobno. wtedy odpalasz 2 instancje virtualboxa z mu i będzie działać :D. jak się zbiorę w sobie, to odpalę sobie drugi vb i zrobię zrzut na potwierdzenie

que?

Opublikowano

Oczywiscie . W virtual PC nie ma mozliwosci podłączenia kabla do USB ( system tego nie wykrywa ) , dlatego nie moge zainstalowac sterownikow ... ( Aby necik mógł chodzić muszę go podłaczyć do USB )

Opublikowano
Oczywiscie . W virtual PC nie ma mozliwosci podłączenia kabla do USB ( system tego nie wykrywa ) , dlatego nie moge zainstalowac sterownikow ... ( Aby necik mógł chodzić muszę go podłaczyć do USB )

kiedys tez chcialem uzywac virtual pc i czytalem ze do tego jest potrzebna osobna karta sieciowa, ale to na 100% nie jest pewne wiec lepiej pozycz od kogos karte zeby to sprawdzic ;]

Opublikowano

omg wszyscy tu tacy pr0 userzy z nie znaja glupiego programu sandboxie:)zenadaaaaaa... odpalenie 2 kont na nim to banal...sciagasz program... instalujesz..odpalasz mu w oknie..wchodzisz w sandboxie---> wlaczasz opcje "run any program sanboxed" i juz:P

btw poziom tego forum spada nie mozna tu znalezc doslownie niczego...tylko zawody w stylu kto komu bardziej dopiecze

Opublikowano

Lol, czy wy sie nie nauczycie, ze jesli sa bledy, to sie nie pisze jakies bledy sie pisze albo wkleja co dokladnie. Jak komus pomoc, skoro nie wiadomo z czym jest problem? Gdybysmy byli janowidzami, to co tydzien kazdy mialby 6 w lotka.

que?

Opublikowano

Poradziłem sobie juz z tym problem , teraz mam niestety inny ^^

Włączam mu online (windows mode) potem :

Uruchmiam program Sandboxiie , Piaskownica ==>default box==>uruchom w piaskownicy ==>dowolny program

i wywal mi taki komunikat :

Zdjęcie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
nie da sie tego zrobic

Pobierz Proxy które ci zmienią IP ;] Bodajże nazywa się to "Proxy Shell Hide IP" Obsługa jest banalna ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...