Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Takie Ważne Jak Dla Mnie Pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jutro bede mial gold premke i sie zastanawiam czy mozna kupic kilka px'ow zwiekszajacych exp np 30% do tego 20% i jeszcze 25%?? Da sie tak czy nie??

I jak polecacie zorganizowac dinary bede mial okolo 100k mam 27lvl. Najcześciej gram na cqc no i czasami na uo. Co polecacie??

Z góry thix:D

Za pomoc polecą ++:)

DAJ MINUSA

DAJ MINUSA

ehemm.jpgA JA CI PLUSA!

DaJ MiNuSa A Ja Ci PlUsA :) :) :) :P :P [

Opublikowano

Co do pierwszego pytania: Da się (nie dawno tak robiłem i się dało). Tylko pamiętaj, że jak kupisz 2 razy takiego px'a to tylko czas ważności zwiększy się 2x.

Co do broni: Zależy już co wolisz. Ja np. lubię grać na asfalcie famasem + coś na dłuższe odległości (np. m4a1) + flashe/adrenalina

Na medyku MP7A1 + np. K1 + medic boxy. Sam sprawdź czym najlepiej Ci się gra

Opublikowano

wszystko dobrze ci radzą ale Flashy za Dinary sie nie oplaca... 11k dinarow chyba na 30dni a za 15/20zl sms mozna kupic, moim zdaniem to bardziej opłacalne niz za dinary, ale jak ci szkoda kasy to bierz za dinary, mówie tak bo co miecha mam 35zl a i tak ich nie marnuje na rozmowy

fs.png

Opublikowano

trzeba byc glupim zamawiac g1 za sms lepiej przez allegro lub paysafecard

21f0dgn.jpg

Opublikowano

ja mam fleshy juz za g1;d jeszcze jakies 24 dni (fleshe, adrenaline,landy,ammo boxy,medic boxy) i 6 slot change wiec niebede kupowal juz;d lapcie all plusa (ty max - za spam;])

DAJ MINUSA

DAJ MINUSA

ehemm.jpgA JA CI PLUSA!

DaJ MiNuSa A Ja Ci PlUsA :) :) :) :P :P [

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...