Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem kredyty ale ich niemam ;/ przez sms .;/ stracilem 50zl a nie dostalem na konto

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

Czasami bardzo wolno dochodzi albo czasami w ogóle nie dochodzi. Tak bywa.

Ja bym Ci radził nie kupować kredytów za duże kwoty, tylko kilka razy po małe kwoty.

Opublikowano

nie zakładam drugiego tematu tylko tu pytam znowu .

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

TO już tydzień może ktos mi napisac ticketa bo ja niewiem jak napisac :) żeby to bylo powazne .

Opublikowano

Dear k2

Hello I recently bought a side www.warrock.net credits by sms ... cost of the credits is about 50 zł .. but so far they have not received ...

report to the state asking for the grant of credits that I bought about a week ago as it still did not come to my account ...

Thank player warrock

Masz przykład ticketa...

a jak go wysłać up ci napisał..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Dzienki Temat do Zamkniecia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...