Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Mh

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od wczoraj używam najnowszego EM2 od andrzejt, i mam pewien problem. Z nim jest także Multihack, niby nie cofa, ale jeżeli np,

Wchodze na pustynie, włącze tego MH, i chcę szybko przebiec pod v1, (Predkosc ustawiam na 2) Przebiegne już kawałek (lub odbiegne do konca) , i nie widze żadnych mobów, ani nie moge przejsc przez TP, chociaż chat widze (Wojny gildi, to co inni pisza ) muszę wtedy wyogować sie (lub zmienic postac) i wszystko przychodzi do normy, ale cofa znów pod ten TP (do miejsca z którego ruszyłem)

Gdy potem znów chcę iść poexpić, lub np. isc do tego v1, to znów mobów nie widać, nie da się przejsc przez TP itp ... Musze go wyłączyć, i bez niego się poruszać ... Jeżeli ustawiłem exp-bota na noc, na polance, promien expa ~50, to moby bylo widac, potem sie respily, ale gdybym przeszedl kawalek dalej, mobów bym nie widział. Wiem że moge się poruszac szybciej przez komende "/hack" i potem ustawic speed wall na np. 200, ale wtedy cofa, tak samo jak ustawie tam predkosc, tez loga ... A na MH nie loga, tylko tych mobów nie widać ...

Liczę na pomoc

Opublikowano

kiedy uzywasz mh, a szcególnie sh to różnica czasowa międy twoim kompem a serverem jest troche duza, więc moby musza sie załadować. Spróbuj pogiegac troche w kółko (ja tak robie) i powinno byc git.

liczena ++++

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

Przecież o tym wiem, specialnie, probowałem biegać, czekac okolo 5 min. czy się załadują, i nic.]

@działa komuś TeleportHack w tym MH ?

Opublikowano

to musisz sie zalogować jeszcze raz,

by UP - mi działa

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...