Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty Na Monku:D

altairr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo obleciałem 3 mapki z m1 na monku i nic nie ma nawet tych co łowią czyżby zbanowane? I mam pytanko czy na innych mapkach poza m1 można łowić rybki i czy będą normalnie ryby czy nie??

Zbieram - :)

21495.png

youtube.png

ZAje. Filmik:P

u-banana.gif

banana2qs8.gif

Opublikowano

Można ale tylko w m2 jeszcze. ja w m2 siedzialem kiedys i coś tam łowiło sie :)

Jak próbowałem łowić w dolinie na moście to nic nie było......

A tak na marginesie to pewnie żyłka na dół nie dolatywała i to dlatego ;p

k2i73k.gif
Opublikowano

mi się zdaje że nawet lepiej łowić w m2 ja jak łowiłem to lepsze ryby mi łowił które rzadko się łowi

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

żebyś czytał forum Metin2 to byś wiedział że jeśli masz nisko poziomową postać i dużo kasy (ile to chyba nie pisało) to cie banują chyba że masz na tym samym koncie postać z lv 50+

Opublikowano

żebyś czytał forum Metin2 to byś wiedział że jeśli masz nisko poziomową postać i dużo kasy (ile to chyba nie pisało) to cie banują chyba że masz na tym samym koncie postać z lv 50+

Bzdury wyssane z palca! Nie banuja low lvli z duza iloscia kasy, chyba oszalales... Przyklad: Loth 35 woj body, serwer nie pamietam (duzo jego filmikow jest na yt, na jednym pokazuje 222kk), posiada berka na G+, oraz aure na P.

Opublikowano

Dzisiaj jakoś właśnie botów nie ma. Od restartu na s4 nie uświadczyłem ANI JEDNEGO spambota. Zazwyczaj jest ok. 10. Aż mi głupio było bez tego wyłączania. Czyżby m2.pl w końcu coś w tej sprawie zrobił?

Opublikowano

Heh, pewnie na all serwerach zrobili tak jak na Onyksie.

Wielka akcja, jebać boty ! :D

Przylatuje sobie gm, a sześciu graczy mu podaje nicki exbotów, spambotów, fishbotów.

Normalnie się wzięli za Pl'a :O.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...