Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Fb Ktory Dziala Na Zminimalizowanym Oknie Na Kilka Kont

KoksKoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na poczatku powiem ze szukalem od dzis rana fb ktory dziala zminimalizowany na kilka kont, niestety nic nie znalazlem.

Wczaesniej lowilem na xab 2.6 ale strasznie sie crashowal, a kilka dni temu przestal dzialac (lowi raz i przestaje).

Teraz mam MyFishBot 2.0 ale on dziala jak jest wlaczone okno metina, a to nie jest wygodne, bo np na noc moge zostawic tylko bota malpach (okolo 20 medali na noc 1 medal 300k)i tego fb.

No ale rano sie budze to na malpach bot siedzi, a okno z fb jest zazwyczaj wylogowane a opcja autologinu jest wlaczona.

Ten fb jest swietny, na 10 wylowien wylawia 7 ryb , ale dziala tylko na 1 koncie (bo nie dziala zminimalizowany)i loga mi postac po kilu godzinach.

Szukam takiego ktory bedzie dzialal na 3/4 kontach + ten bot i nie bedzie logac.

Mam tez xab 2.7 i tego najnowszego patcha to jak wlacze fb i klikne "START" caly metek sie wylacza wie ktos o co chodzi ? (wlaczalem przez mod kamera i przez xab launcher czy co stakiego).

Naprawde bardzo mi potrzebny.

Z gory dziekuje.

Pozdrawiam.

A i nie chce nabijac sobie kolejnych postow to napisze tu ma ktos moze jakies konto/konta puste na twierdzy? jesli tak to prosze napisac na PW bede wdzieczny.

sugna70kz.png

Opublikowano

No niestety.

Zainstalowalem metka, spatchowalem itp. wlaczam i pojawialy sie znaki zapytania, sfixowalem go (zeby nie bylo znakow zapytania, a metek po prostu sie wylacza.

Nadal nie wiem co robie zle.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...