Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam na imie Patryk 15 lat, gram w Metka, ale to nie czas na przedstawianie się. Od jakiegoś czasu prześladuje mnie myśl o tym, że strace konto. Jakoś mnie to dobija niby konto słabe, ale jakoś tak szkoda. Macie, może jakieś swoje 'sprawdzone' sposoby na to, aby nie paść ofiarą złodzieji? Ja narazie używam tylko sposobu z niepotrzebnymi Procesami. Zamykam wszystkie nie potrzebne procesy przed otworzeniem gry. Macie może jakieś programy pomagające Wam wyszukiwać te zbędne aplikacje? Ja używam tylko Nod32. Prosze o jakieś porady co do tego problemu. Wszystkim tym, którzy udzielą jakiś sensownych odpowiedzi leci plusik, a dla spamerów minusiki. Z góry ogromnie dziękuje.

Pozdrawiam,

Omen :)

Opublikowano

Uzywaj klawiatury ekranowej w metinie przy lodowaniu się zmien atyvira na avasta i nie ściągaj żadnych yang hacków i keyów. Kazdy plik skanuj czy nie jest zarażony i tyle ode mnie

do6qfp.jpg

Opublikowano

Wpisz do googlów "Anty Keylogger" ściąg jakiegoś dobrego (pełną wersje z crackiem najlepijej) i git.. zanim ściągniesz jakiegoś hacka/moda/bota przeskanuj go dobrymi programami polecam NOD32 :D

2 lata nie miałem zainstalowanych żadnych zabezpieczeń, Konto z lvlem 78 jest nietknięte - to dlatego że ja nie ściągam hacków/botów od nie pewnych osób ;) ściągam tylko z elitepvpers.de, od Andrzejt17 i od Kamera ;)

--- DAJ MINUSA ---

Opublikowano

Ja używam Immunet'a ;] naprawde świetny darmowy Anty Vir ! Wykrywa wszystko i nie zamula kompa ;]

Pozatym troche przezorny jesteś ale może i dobrze ?

Opublikowano

Dobra dzięki za rady :) Plusiki poleciały. Spróbuje odwdzięczyć się jakoś. Dzięki bardzo jeszcze raz!

Opublikowano

Nod 32 + key , ja przeważnie po każdym wylogowaniu się zmieniam automatycznie passy do konta i mam 100% że mnie nie okradną

Opublikowano

Ja jeszcze dodam że warto użyc firewall`a polecam ashampoo.

@offtopic

nod32 masz wersje testową czy crack`a jak crack`a to bylbym wdzieczny za linka do niego

Jeżeli coś chcesz ode mnie pisz na PW

Opublikowano

Mam na płytce instalke noda i patcha.

Co myślicie o programie ''Advenced Anti Keylogger''?

Opublikowano

Nie polecam ci antywirusa "AVAST" key. Ci przepusci spokojnie, tak samo jak saility ... Nie podawzaj nigdy nikomu swojej poczty - najlepiej zrób odzielna, tylko do metina. Jeżeli masz pare kont, zrób każde na odzielnej poczcie. Kasperski to bardzo dobry anty-wir ...

Opublikowano

To tak:

COMODO antyWirus

Nie polecam posiadania kotna na forum metka - dosc czeste wlamy mialem wczesniej teraz od 2 miechow nie mam konta i nic

Sprawdzac skany wirów a jak nie ma to nie sprawdzac czy ma

Pocztę polecam jezeli masz radiowke to w interii i ustawiasz blokade IP

Zrob sobie konto na MMO - ktos bedzie chcial miec twoje konto i nie dostanie sie wykorzystujac ten bug

Nie polecam avasta... kiedys byl dobry ale teraz to tani syf...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym polecił ESET smart security uzywam go juz spory okres czasu i jesczze mnie nie zawiódł xD....wcześniej miałem avasta (kilka wersji) i nic nie wykrywał a hakneli mi wtedy 5 razy konto...

Jeśli pomogłem daj +... xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...