Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym znowu zacząc grac w csro ale gdy zainstalowalem sro 1.160 i robi sie update przy 1/2 % wyskakuje blad o treści "Silkroad , ???.?????[4] dlatego szukam chinskiego media pod 1.168 bo przy angielskim nie moge grac nawet 1 min bo wywala. Probowalem patch od 1.160 do 1.165 ale to nic nie dalo nawet wlaczycv sie nie chcial :/ prosze o link do media chinskiego

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

żeby patchować gra musi być w folderze "Silkroad" a jak robisz update przez lunchera to łącz się z Div 2, bo na Div 1 często takie błędy wywala.

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

patchy sa w folderze z silkiem i update tez robilem z div 2 ale wywalalo a teraz jak mam eng media 1.168 to jak wbijam na postac to odrazu wywala

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

emm zrobilem tak :

- usunalem csro

- wgralem z official webside 1.160

i tu 1 dziwna sprawa bo to byl plik rar a myslalem ze instalke sciagne jak przy isro

no to wypakowalem

- wgralem patcha 1.160-1.165

i nie moge go wlaczyc bo pojawia sie blad (tez z officiala wgralem)

update wlasnie robie od 10/20 min 0% jest i pewnie znowu bedzie blad :/

A i jeszcze wydawalo mi sie zawsze ze w folderze z silkiem bylo wiecej folderow a mam tylko setting

@EDIT

oo przy data/navmesh/nv_74d3.nvm blad wyskakuje "??????.????????[ ????(4)]

a przy patchu jak wlacze wyskakuje "Message String Error."

Moze to byc wina Windows'a Visty?

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

emm zrobilem tak :

- usunalem csro

- wgralem z official webside 1.160

i tu 1 dziwna sprawa bo to byl plik rar a myslalem ze instalke sciagne jak przy isro

no to wypakowalem

- wgralem patcha 1.160-1.165

i nie moge go wlaczyc bo pojawia sie blad (tez z officiala wgralem)

update wlasnie robie od 10/20 min 0% jest i pewnie znowu bedzie blad :/

A i jeszcze wydawalo mi sie zawsze ze w folderze z silkiem bylo wiecej folderow a mam tylko setting

@EDIT

oo przy data/navmesh/nv_74d3.nvm blad wyskakuje "??????.????????[ ????(4)]

a przy patchu jak wlacze wyskakuje "Message String Error."

Moze to byc wina Windows'a Visty?

Tak, może.Ale jak pisałem wcześniej pobierz wersje 1.165 nie powinieneś mieć problemów.

Opublikowano

niestety nic sciagnalem 1.165 zainstalowalem i blad przy update 25% doszlo i lipa :/

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

narazie probowalem z 1.165 tylko na div 2 zobacze na div 1 i potem wylacze zapory moze to cos da

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

Ja dzisiaj ściągnołem istalke 1.165 i też przy update miałem kilka razy błąd i odczekałem troche i i weszło :) Może popróbuj kilka razy w końcu powinno się udać, nie wiem jak u ciebie ale u mnie tak było...

Opublikowano

taa zorientowalem sie ze z kazdym nieudanym update'm coraz wyzszy % byl az doszlo do 100 i jakos poszlo w sumie za jakims 20 razem udalo sie :) zpbacze jeszcze czy sie od razu nie wylaczy po zalogowaniu sie na postac

@edit

no udalo sie juz postac smiga na bocie :) dzieki za pomoc i prosze o zamkniecie tematu ^^

//Za duża sygnaturka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...