Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!! Gram na PL mam 50 lvl i do tej pory siedziałem na metkach 55. Mam dylemat bo expiąc od 45 do 50 wlasnie na tych metkach polecialo kilkanascie kamykow a odkad wbilem 50 i na nim siedze przez ponad tydzien ani jeden nie polecial. Zastanawialem się czy wyexpic postac na wyzszy lvl np. 65 czy 70 tylko ze nie mam eq na te lvle, no a przeciez nie bd latal w smoczej na 65 lvlu. Jesli mam juz kupowac boga to dobra bo +6 z kd +3 sie nie oplaca. Mam dylemat czy zarabiac na eq na wyzszy lvl i kupic sobie teraz zarabiajac na metkach 55 czy wbic ten lvl a potem sie martwic o eq. Jezeli radzicie to drugie wyjscie, to jaki lvl bic 65 czy 70? (bo mam przepustke do v2 i siedzialbym tam az wbije ten konkretny) uzywajac myku z depo na odleglosc. mam buffa 42 lvl skille m4 -m3 codziennie ku czytam tak jak z reszta na mojej głownej postaci. No i oczywiscie jezeli radzicie drugie wyjscie to gdzie potem zarabiac???? bo na metkach 55 raczej juz nie bedzie kokosów a gdzie dalej dam rade z marnym eq?

Prosze o pomoc !! ;]

Opublikowano

To już twój wybór na twoim miejscu grał bym dalej :D

Jeżeli masz kamyczki to możesz je selnąć i juz bedziesz miał na eq to chyba dobre rozwiązanie.

Jeśli pomogłem daj + :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...