Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem sobie wczoraj gitarę klasyczną i chciałbym się nauczyc podstaw, i chwytow...

Dlatego chciałbym abyscie podali dobrą strone z opisem Akordów gitarowych, chwytów itp. i najlepiej jakis filmik do tego Aby zagrac cos na gitarze, bo te na YouTube mnie juz dobijają... Zasłąniają całą reką gitare i nie wiem jak wykonać dany chwyt...

Byłem juz na jednej stronie od jakiegos kolesia , zagrał cos na gitarce lecz nie powiedział jakie chwyty do tej piosenki wykonac :(

Opublikowano

Jestes durny... tyle ci powiem myslisz ze nie szukałem na googlach? :/

Znalazłem 2 dobre strony na googlach ale minusem tych stron jest to ze filmiki z piosenkami są 10-cio minutowe i za nastepne minuty trzeba placic :/

Opublikowano

W tym rzecz ze nie bede za nic placil... jak podstaw moge sie nauczyc w Jeden dzień, a kumple gadają ze nie ma sensu chodzic na kursy jezeli mamy się nauczyc tylko i wyłącznie podstaw grania na Gitarze

Opublikowano

W tym rzecz ze nie bede za nic placil...

no to od razu se odpusc to granie...wystarczy, ze raz pojdziesz do jakiegos typka co dobrze gra na gitarze - u mnie w miescie jest taki, zwie sie Elvis - on ci pokaze co i jak, i potem to juz sie sam ze stron mozesz powoli uczyc...ale bez checi to niczego sie nie nauczysz...