Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z sposobów jest zarabianie po przez klikanie w reklamy:

1.Wchodzimy i rejestrujemy się na stronie http://www.bux.to/register.php

2.Klikamy w Surf Ads.

3.Klikamy na poszczególne reklamy (Czyli te napisy)

4.Czekamy 30sekund ,wtedy ma się pojawić w górnym lewym rogu słowo : "Done"

5.Wyłączamy stronę i robimy tak ze wszystkimi reklamami.

6.Klikamy na my stats i na dole pisze Account Balance (cashout) $ 0.8500 (U mnie to 85gr a u was może być inaczej)

7.Jak chcemy wypłacić pieniądze wchodzimy w My Stats->Cashout/Convert->Convert to Cash via AlertPay/Card

Następny sposób jest to przez zdobywanie punktów:

1.Wchodzimy i rejestrujemy się na stronie http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,25514.html

2.Gdy jesteśmy zalogowani wchodzimy w "Zgarnij Nagrody".

3.Wybieramy na co chcielibyśmy zdobywać punkky .Na doładowywanie telefonu czy Przelew Paypal.(Polecam PayPal)

4.Zdobywać punkty możemy na różne sposoby .Spróbować w loterii swojego szczęścia.Na HappyHour lub HappyQuarter lub na HappyMiute .Poprzez zaproszenie znajomych.Poprzez logowanie się dziennie na swoje konto.Poprzez wysyłanie sms'a po 3zl (nie opłacalne).Poprzez dobre miejsce w rankingu.

Jak stworzyć konto na PayPal.

1.Wchodzimy w https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=VeXVgAzpBQq75tq5NA5SMcY3vi4pJk7qxhTjNB6MEYwDf0K3Y6ygSA5M_IO&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8d66edfb0b39be7838c6fe2b48d77d66ee

2.Wypełniamy i klikamy Wyrażam zgodę i chce założyć konto

3.Gdy zapyta się o numer karty kredytowej nic tu nie robimy tylko wchodzimy na swoja pocztę i aktywujemy konto.

4.Ciesz się ze swojego konta

By Giercowniak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W tym klikaniu reklam, trzeba czekać bardzo długo na wypłacenie pieniędzy ! A nawet niekiedy nie wypłacają wgl. !

Nie warto, naklikasz sie jak głupi za marne grosze ...

Opublikowano

Te oglądanie reklam nie dział .Ja uzbierałem na innej stronce podam 50 $ i nie mogłem za nie kupić sm .

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

Zapomniałem dopisać że to są w dolarach kasa.Więc coś około 3x więcej niż zł.Mi przychodzi w 20-23 dni (2 razy po 50 dolców wysłałem na pay pal czyli 50dolcow = około 150zl)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najlepiej gdybyś pokazał film, jak masz te SM (Nie screana! ) Ponieważ jestem pewien w 99% że kasa nie dojdzie (Nie doczekamy się, lub po prostu nie bedzuie sie dał kupic sm)

Opublikowano

nie oplaca sie tego robic . Za to sa marne grosze . Kiedyś na tym jechalem ale jak przez tydzien mialem kilka groszy to skonczylem a wgl to temat byl juz i to duzo razy ... <_<

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

1. Bux.to jest niewypłacalne.

2. Żeby wykonać przelew wychodzący, to trzeba mieć zarejestrowaną kartę. Do przychodzących nie trzeba.

3. WYWAL REFY.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...