Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie Czy Drop| Pierscien Expa Czy Rekawica?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2x drop na 38 nie jest zły exp a przez te 30 dni wbijesz 50/60+

do 53 na metkach cienia siedz okolo 200kk dropniesz przy dobrym szczesciu , potem metki na sohan

Zrób buffa 30+ wyexp mu daj w pomoc reszta blogo all int i metki jak masło xD

2x DROP !!

1 . -> Giveawaye skinow do CS:GO
-> http://bit.ly/codzienne-darmowe-skiny <-

NUO0nXi.jpg?1
2. CS:GO na telefon - ANDROID:
-> bit.ly/cs-go-android <-

Opublikowano

to zrobie teraz tydzien dropka i bd siedzial w m2 na metka zazdro bo niezly drop mam a tez jakis exp leci potem zastanowie sie nad pierscieniem expa a do buffka to 5 minut bo mam 23lvl brat tam gral na smoka pmooc m3 blogo 3 odbicie 1 wyekspie go raz dwa :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na tym lewelu radze Ci wziac pierscien.

Dlaczego?

Szybko wbijesz level, a z kasa to zaden problem bo expiac i rozwalajac metki spokojnie wydropisz troszke kasy :) zrob buffa :)

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

Zgadzam się z kolegą krystianem. Rękawica jest lepsza ponieważ na 38 lvl z metka cienia dużo ci dropnie (wiem bo też miałem 38 z bojem ale bez rękawicy)

Zdecydowanie rękawice złodzieja

Opublikowano

wspominalem mam juz buffa i jest konkretny poza tym kumpel mi niekiedy leczenie robi bo mam go w pt na poziom. doradzcie mi teraz serio bo mam y-y +6 1kpz i nie ulepszam jej narzie jest warta jakies 6-7kk a chce kupic mistyczna +7+8 minimum 500pz z kd +3 to troche mnie bd kosztowalo to wole teraz dropka x2 a potem pierscien expa i juz caly spot na bo :):))))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja bym ci powiedział tak chcesz zarobić to polecam rybki i małże jak masz kompa co ci ogarnie 3 fb i em2 a jesli nie to i tak polecam expić wg mnie przyjemniej a na 38 drop raczej nie na 30 moglbys z rekawica riby dropić a tak to za późno

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

Dziś kupiłem rękawice z powodu, że musiałem też kupić zwój cofniecia um. i brakowało na pierscień i poszłem na metka twardości oczywiście musiałem użyć dmg hacka. Drop rewelacyjny: Kamień Duchowy, KU berserk i jakies duperele :rolleyes:

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Zależy wszystko od szczęścia. Ale myślę, że kupienie 2x dropu będzie lepszym rozwiązaniem, ponieważ możesz ładnie na tym zarobić. Ale wszystko zależy od ciebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...