Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja, Zostawic, Czy Resetowac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, a raczej pytanie, do osob grajacych kiedys ninja.

Wczoraj zaczołem grać ninją, dobiłem 30 lvl. Jako pierwszy skil dałem w zasadzke, ale zauważyłem, że przy expie, jak udeżąm chmurą, to ona uderza wszystkich, i jest to efektywnie poniewaz jak gram na DMG hacku to jeszcze 10x. I tu tkwi moj problem, czy lepiej resnac zasadzke poki jeszcze moge, i dodawac punkty w Chmurke, i jako 2 skill Dawać dopiero zasadzke ? Póki mam DMG hacka, to chmórka jest wyśmienita, przynajmniej w m2, SAM nie wiem ... Zamierzam teraz iść expić do v2, (Ninja, POLI, jelonek sr 48 kd +4 :P ) więc niektorzy mowili mi, że kolejnosc nie ma różnicy, jak zamierzam expic na POLI, ale niekiedy podczas PVP, się przydała zasadzka, bo do expa jeśli istnieje DMG hack jest dobra,

Więc co wybrać? Chmurke? Czy zasadzke ?

Opublikowano

Skoro wiecej bedziesz expil niz bawil sie w PVP wybierz chmurke. Przynajmniej takie jest moje zdanie

Opublikowano

Zdecydowanie chmurka. Przydaje się i tu, i tu, zważywszy na DMG Hack ; )

Opublikowano

To wczas elo elo, czekalem 20 min. i dobiłem 31 ^^, z Zasadzka, a jako 2 skil wirujacy :)

Do zamkniecia

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Wklej te 2 pliki do folderu "pack"

Nie zapomnij że musisz na modzie grać, ponieważ jak na orginalnym cliencie, to Ci się spachuje, i nie będziesz go miał ... (lub EM2)

Liczę na + :)

Opublikowano

Proszę was, już nie mówcie mi jakie skile mam wybrać tylko uczcie się czytać ! Napisałem w którymś postem że już dobiłem 31 lvl, i zostawiłem zasadzke, a jako nastepny skill wybrałem Wirujacy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...