Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki Na Viste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all mam sprawe moze ktos pomoze jak w temacie. Mam viste niestety i nigdy nie moglem odpalic hackow mialem hacki nie raz od znajomych i rzadne mi nie dzialaly. Prosil bym o jakis hack na viste i dokladny opis od ,,a" do ,,z" jak i co zrobic z gory dzieki!!!

Opublikowano

Ty no własnie korzystajac z okazji w gordonie 1.3 jest shop hack?

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;) ale jest Aimbot

[

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSswGAnyS2M11-fF_vrbZ69Y76KFRhTOIjgjTagx1Hoz2N8aD0&t=1&usg=__Ac6-PXZrnFHCWUGtslZI-txDEU8=

[/url]
18706.png

10 postów [x]
15 postów [x]

25 postów [x]
30 postów [x]
50 postów [x]
75 postów [ ]

105 postów [ ]
120 postów [ ]
180 postów [ ]

Opublikowano

Mógłbym ale nie widze sensu się wysilać wystarczy poszukać w temacie o odpowiedniej treści)

^^^ Hack shop nie działa do końca tak jak byśmy tego chcieli bo po pierwsze najczęściej kupować można tylko bronie po drugie tylko za GP i po trzecie nie wszystkie i jak dodać do tego fakt, że ten hack jest szybko i skutecznie wyłapywany i unieszkodliwiany to nie widzę zachodu by go szukać i próbować ( za duże ryzyko)

Ja na wszelkie zmartwienia proponuje gordona (który chyba już nie działa) ale tym nie mniej są to najlepsze hack no i vip hacki też śmigają

A to, że masz Viste to nie zmienia faktu trzeba mieć łeb na karku i to nie od parady mi na 7 hacki śmigają aż miło!!

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

Dobra ludzie sciagnolem Perx nastempnie sciagnolem gordona wszystko robie zgodznie z instrukcja wlanczam jako administrator wlanczam combata w prawym gornym rogu jest napis gordon..... a przechodzi do okna logowania to mi wylancza gre.... pomoze ktos?

Opublikowano

no a jest jakis fajny hack co tez sie go odpala przez Perxa? i oczywiscie dzialajacy.... moze da ktos jakis link na innego dobrego hacka....