Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Za Ss Na Pl

buzun15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kiedyś wysłałem i po tygodniu kolega dostał bana xD

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

No niestety ale bana się dostaję po takim czasie po jakim "SZANOWNY PAN GM" ruszy dupę i przeczyta tickety.;)

@offtop

Kiedyś wysłałem zgłoszenie na jednego kolesia bo flugał na mnie i ja dostałem bana xD Ale po napisaniu odwołania zostałem przeproszony i zbanowany został tamten koleś.

Niestety jeden dzień bez grania miałem :P

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Pare razy jak wysylalem ssy z obrazami to na drugi dzien odp. gma byla. jakies 12 - 20 godzin zalezy oczywiscie od serwera i od GMa .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Urok polskiego metka,nie wysyłajcie ssów po co wam nerwów i stary czasu napierdolcie go z wolnego i sprawa załatwiona :P

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Bana za SS można otrzymać w czasie od 1h do 7dni

Wiem bo pisałem kiedyś z Gm na ten temat (oczywiście na IRC)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Szansa, ze SS bedzie prawidłowy to 1/100000. Przeczytajcie co musi byc zawarte w tickecie ze screenem... Jakies duperele np. trzeba pokazac nick swojej postaci, kiedys wyslalem jak taki kolo mi grozil ze w rl mi zajebie (lol) na szepcie to pisal i oni mi wysłali odpowiedz z tym, jak wysylac SSy i kurwa mac 2 dni myslalem wtf i okazalo sie ze na screenie nie ma nicka mojej postaci nad postacią xD.

Opublikowano

Cały czas na ogólnym wyskakuje wiadomość ... coś w tym stylu :

" Wysłane tickety przedawniają się po okresie dwóch tygodni " ...

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Szansa, ze SS bedzie prawidłowy to 1/100000. Przeczytajcie co musi byc zawarte w tickecie ze screenem... Jakies duperele np. trzeba pokazac nick swojej postaci, kiedys wyslalem jak taki kolo mi grozil ze w rl mi zajebie (lol) na szepcie to pisal i oni mi wysłali odpowiedz z tym, jak wysylac SSy i kurwa mac 2 dni myslalem wtf i okazalo sie ze na screenie nie ma nicka mojej postaci nad postacią xD.

Jebać konfidentów... Dobrze że ci groził jak jesteś takim konfidentem... Żal takich... rozumiem podać kogoś o dmghacka na wojnie czy coś ale nie o takie gówno jeszcze pewnie cie wyzywał bo hacków używałeś... ogarnij sie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...