Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was koledzy !! Mam 14 lat zaczynam przygodę z crossami . Chce kupić crossa tylko nie jestem zdecydowany jakiego i chce usłyszeć wasze propozycje . Moge kupić cross yamaha dt 125 albo crossa 125 chińczyka i nie wiem co mi sie bardziej opłaca i nie jestem pewien czy dał bym rade na dt 125 . Jakie sa wasze propozycje ? prosze o pomoc !!

Opublikowano

sam mam dt 125 z 01, i to tez byl moj pierwszy motor tego typu, tez myslalem, ze bedzie za duzy - bylem w podobnym wieku co ty teraz - ale jest ok(chyba, ze jestes strasznie niski, bo ja juz wtedy wysoki bylem), jak cos to lekko mozna obnizyc go, ale jak masz wybierac miedzy dt a chinole, to bierz dt, bo to jest maszyna z moca, i nie slychaj tego dziecka wyzej...to jest endurak to po ulicy jak masz kostke to szkoda jezdzic, wiec prawko ci nie potrzebne, sam jezdze bez prawka, juz 2 lat, po miescie i jakos nic mi nie robia. Polecam yamaszkee dt 125, najlepiej chlodzona ciecza, bo powietrzaki szybko sie grzeja po ostrej jezdzie :P