Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fakty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oglądałem to :qq jakiś Taxik został okradziony z biżuterii... i mówił że jakieś cuś z bonami na allegro jest warte 1k złotówek ; D miał stalę nie wiem jaki + i nimfe+9 ranga dobry i chyba 67 lvl ;> (pewnie yang na allegro)

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Macie ten link na YT bo bym sie posmial faceta :D

@EDIT

http://www.youtube.com/watch?v=IspNlCoOdUY

Macie reportaż na YT z tym kolesiem xD

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

Opublikowano

Nie rozumiem niektórych ludzi, ciekawe czy jak wy byście wydali na grę kilkaset złotych i ktoś by wam okradł konto to ciekawe co byście zrobili. To jest zwykła kradzież, złodziej może wykorzystać te rzeczy i sprzedać je np. na eBay'u. Według mnie koleś dobrze zrobił, że poszedł na policję i to zgłosił. W Internecie coraz więcej złodziei zarabia na okradaniu kont w różnych grach MMO bo to jest prawdziwa żyła złota. Mogę się założyć, że dobre konto w WoW'ie może kosztować na eBay'u nawet kilka tysięcy dolarów.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie rozumiem niektórych ludzi, ciekawe czy jak wy byście wydali na grę kilkaset złotych i ktoś by wam okradł konto to ciekawe co byście zrobili. To jest zwykła kradzież, złodziej może wykorzystać te rzeczy i sprzedać je np. na eBay'u. Według mnie koleś dobrze zrobił, że poszedł na policję i to zgłosił. W Internecie coraz więcej złodziei zarabia na okradaniu kont w różnych grach MMO bo to jest prawdziwa żyła złota. Mogę się założyć, że dobre konto w WoW'ie może kosztować na eBay'u nawet kilka tysięcy dolarów.

no wiadomo, ze bedzie szkoda, ale minie pare dni i ci przejdzie...przeciez to tylko gra, a moze az gra?

Opublikowano

Jak ja bym miał chodzic na psy jak by mnie okradli w jakiejś grze to bym musiał se obóz na komisarjacie rozbic :P

Kocham Download

Opublikowano

no wiadomo, ze bedzie szkoda, ale minie pare dni i ci przejdzie...przeciez to tylko gra, a moze az gra?

Ale mógł kupować do tego jakieś pierdoły pozwalające na szybsze expienie, lepszy drop itd., a to nie kosztuje kilka groszy. Wydał jakieś tam pieniądze, poświęcił sporo czasu, a ktoś mu to zajekradł w kilka minut. Akurat w tym czasie grałem w inną grę, ale też dowiedziałem się o tym metinie.

Opublikowano

Ale jednak w regulaminie pisze że wszystkie postacie ekwipunek i yangi sa własnoscia Gameforge 4D, więc teoretycznie to GF powinno zglosic kradzież, bo to prawny wlasciciel wszystkich kont

Opublikowano

Nie no ziać mi sie chce z tego chłopa ... okradli go i na psy poszedł xD:D

psem to ciebie mozna nazwac jebany szczylu

Wszyscy tak ciesza dupska ze zglosil na policje, a nawet takiej postaci nie macie

A w ogole trzeba byc uposledzonym zeby sie z tego smiac bo to ni smieszne ni glupie

Opublikowano

Heh moze i dobrze zrobil moze i zle

A czy to wgl prawda ze w tym smiesznym metinku jakies kolczyki moga byc po 150 zl!?

Co do reportarzu hmmm no dosc zadziwiajace to bo gdyby tak kazdy zglaszal kradziez drogiego,dobrego konta to juz by o tym reportazy nierobili

Opublikowano

skoro mu okradli postac ktora wlozyl tyle kasy, a co wazniejsze czasu, to ma prawo to zglosic..

Z czego wy sie smiejecie? Tu nie ma sie z czego smiac .. :>

Pewnie osoba ktora okradla to kato albo sie smieje, albo juz narobila w gacie..

; )

Opublikowano

Obojętnie jakie konto z high levelem zostaje ukradzione , to zawsze jest szkoda swojego czasu poświęconemu grze . Wszystkie rzeczy które znajdują się w grze są własnością jej właścicieli , a więc ten człowiek tak naprawde nic nie ukradł bo to jest własność gry a nie jednostki . A to że koleś płacił pieniądze realne za kolczyki w grze a w regulaminie jest napisane że to jest niedozwolone tak więc on postępuje niezgodnie z regulaminem a nie osoba która sobie to przywłaszczyła . Że ktoś wszedł na jego acc i zabrał mu eq to tylko i wyłącznie jego wina bo za słabo chronił swoje hasło i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...