Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Już jakis czas temu sciagnelem bota do metka na poczatku chcialem nim expic moja ninja ale zalozylem nowe konto i aktualnie korzystam nia tylko do dropienia medali :/

Jakie jest prawdopodobientwo ze jesli expilbym botem na ninji dostalbym bana ??

Przyjmijmy ze expilbym po jednej grupce bez przyciagania ich

Chcialbym troche dluzej nia pograc :/

Prosze o odpowiedzi jaka jest szansa na tego bana ?? A jesli nikt nie zglosi ss do administracji ze expie na bocie to czy oni moga to jakos wykryc ??

Zbieram +

Opublikowano

No wiesz...zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo, że ktoś nakręci demo ( bo po ss czasem nic nie widać) i wyśle tam do Adminów.. albo GM będzie się przechadzą i zobaczy że bocisz... nie ma 100% że nie dostaniesz bana....ale MEtin2PL upada i gm olewaj....według mnie...mam z 3 postacie na 45 -60 levla... dużo razy się spotkałem z osobami co niby nagrywali mnie i wgl i nie dostałem bana.... albo jakiś fuks ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Szansa na bana jest bardzo niska, a jeżeli nikt tego do supportu nie zgłosi, to ryzyko spada do minimum. Może się zdarzyć, że GM będzie szukał FB i się na Ciebie natchnie. Musiałby na Ciebie dłużej patrzeć, bo EM wygląda jak zwykłe expienie.

Opublikowano

Po ssie nic nie mozna ocenic.... predzej demko jakies..... a szansa jakas tam jest ale moim zdaniem mała

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Ja wyexpilem 4 postacie do 30 w miejscach gdzie jest pełno ludzi i nie miałem bana na żadne konto. Nawet jak ludzie piszą że mają filmik to przeważnie albo nie mają, albo nie wyślą.

Opublikowano

Mi zrobili ssa jak łowiłem w m1 na kółki (nie fb tylko bug z modem kamera). I co ? wysłali podobno ticketa i bana nie dostałem.

Tyle razy mnie nagrywali i nic..

Opublikowano

No wiecie kiedyś ten pierwszy raz musi być ale ja też nigdy nie dostałem bana a nawet jeden cwel wstawił na yt filmik z moja postacią jak go nawalam dmg skill hackiem i ten sam filmik wysłał rzekomo do supportu. Jeżeli chcecie zobaczyć ten filmik to w yt wpiszcie BazerS od razu mówię już nie gram tą postacią dzisiaj zrobiłem nową i mam 22 lvl i aura na m2 :)

Radzę expić na ch 3-4 najmniej ludzi jest i wybierać miejsca gdzie nie ma prawie nikogo.

Aha i mam jedno pytanie jak widzi mnie 3 osoba gdy expie em2 bo kolega mi mówił że ja stoję a potwory same giną ale nie jestem pewien czy on mówił prawdę

do6qfp.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...