Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Kordy Na Smoka I Niebianskiego Kapitana

IssAc1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglby ktos napisac kordy gdzie jest smok w atla i kapitan? Moze byc Pw lub tutaj poleci limit + lub -

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

smok czerwony to srodek sohan jesli grasz na modzie to kilkasz na npc w srodku sohan i lewy ctrl i jestes tam gdzie smok co do komendtanta to v2 ognistej ale nie wiem dokladnie gdzie ... licze na + :rolleyes:

Opublikowano

@endziu

ale zamuliłeś smok czerwony to tylko eventy środek sohan to jedynie 9 ogonów i lodowa wiedźma (nie mylić z silna lodowa wiedźma bo ona w v1 atlantydy)

Opublikowano

@endziu

ale zamuliłeś smok czerwony to tylko eventy środek sohan to jedynie 9 ogonów i lodowa wiedźma (nie mylić z silna lodowa wiedźma bo ona w v1 atlantydy)

nie znasz się to się nie odzywaj ;) Na Yt2game to zwykły boss... ZWYKŁY :D nie na eventy :D

Opublikowano

@2UP gostek jesli nie wiesz to nie pisz i nie dawaj - ... jak nie grales na yt2game to sie nie wyrazaj i nie nabijaj postow na tym serwerze czerwony smok to srodek gory sohan co 30 ( tarz chyba 40 o.O ) minut sie respi nie sluchajcie ludzi ktorzy tak zamulaja jak "PRO" user

@Edit jeszcze zapomnialem dodac ze respi sie na 2 wyspie zoltkow w dolinie orkow

PS. jesli nie jestes zoltkiem to nie dasz rady przezyc tam 5 sekund ...

Opublikowano

Nie kłocić sie endziu ma racje i ja to mogę potwierdzić ..smok na środku sohan co jakieś pół godziny. Dzisiaj go zabijaliśmy w 10 osób bo wszyscy sie rzucili . Myślę ze nie ma co już dyskutować i temat do zamknięcia.

2ylpojq.png

Bądź porządny daj +

SPRZEDAM ŁUK NA 140 LVL +8 INFO NA PRIV !!

Opublikowano

@endziu

haha smok Event tam jest co 15-30min a V2 sohan jest lord małp z którego dropi sakiewka pieniedzy co daje 99lvl

fiiilm.gif286f5739fe9549dea9dd4e8788a02934.0.gif
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...