Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Czy Bug?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc zwracam się z pytaniem do użytkowników mpcforum ponieważ wystąpił mi pełen błąd w grzee... było to tak... jak grałem z item shop usunelem m4a1 poszłem na 15 odpocząć i za 15 min wchodze do gry i pisze ze konto jest zajete... wchodze na warrock.net lookam konto a tam jest m4a1 ciagle od 2h prubuje sie logowac i to samo ;/ prosze o pomoc dam + i 5.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mozliwe ze ktos zna passy do twojego konta ,i jest tez druga mozliwosc ale to o wiele mniej prawdopodobna ,prawie wcale:d mozliwe ze stronka sie jeszcze niezaktualizowala ,ale z tym ze niemozesz wbic niemam pojecia.Jedynym wyjasnieniem bylo by ze ktos zna passy...

Opublikowano

Raczej nikt nie siedzi na koncie bo ja osobscie mam to samo tak jak i mojich dwoch kolegow ^^ ... ehh niewiem oco biega ;/ .... jeden kumpel wymyslil ze to pewnie Admini sprawdzaja ludziom konta o_O - jasne i by tam siedzieli juz 2godz haha .... nawet niewiem czy w takiej sytulacji nienapisac ticketa .... przeciez w tej chwili w jakies gral bym a grac nie moge to leci mi czas broni .... No sorry ale to jest troche chore... ;/

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

/\up nie spamuj

co do tematu to jedynym ,logicznym wyjasnieniem jest to ze ktos ci siedzi na koncie tak profilaktyczne wejdz na glowna strone wr i zmien haslo ;)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Nie nikt nie zna pass do mojego konta nigdy nie hakowałem anty wir aktywny zawsze pliki z skanem i 0 vir.. nie możliwę czekam na dalsze odpowiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

eej xD nie wpadlem na to zeby haslo zmienic ^^ ok zrobie tak ... jak zadziala to dam edita a jak nie zadziala to nabije jeszcze jeden post ^^

Log out of all games before changing your password. - no nic sie nie da zrobic .... haha ja juz sie smieje z tego ze konta same sie ''kradna '' , ''blokuja'' xD nawet niewiem jak to nazwac ... a to nierealne zeby tylu osobom ktos siedzial na kontach ...

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Log out of all games before changing your password. - no nic sie nie da zrobic .... haha ja juz sie smieje z tego ze konta same sie ''kradna '' , ''blokuja'' xD nawet niewiem jak to nazwac ... a to nierealne zeby tylu osobom ktos siedzial na kontach ...

to weź do nich napisz poprzez support.... moim zdaniem zostaje ci tylko to rozwiązanie :P

Opublikowano

Złapałeś laga rozwiązanie jest proste pisz ticketa bo wątpię żeby ktoś non stop na twoim acc siedział i w tickecie dodaj czy możesz odzyskać stracony czas na broń albo jakąś nagrodę za to że nie mogłeś grać ja od k2 dostałem aw50f na tydzień :)

Opublikowano

zna ktoś pasy albo buga masz xD też tak miałem

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...