Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kradziez Konta I Wasze Domowe Sposoby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :D gralem na servie exandros wbilem 39 (bez boja jechalem :D) fmsek ebo srebrna lwia zelak 5 kontna +9 butki 2k hp i branza 10 na ludzi ale co z tego ...... oje***bali

pomyslalem to nic i zaczelem grac znowu wbilem 37 wojo mental 14 lvl konikaa :D silne m2 duchowe M3 ^^ ribek +8 sr 34 fms+6 smiertka +8 kd defa + 3 speeda + 3 ^^ zelak+8 5 kontka + 7 ......oje***bali

i co tu dalej zrobic ? chce dalej grac lecz co mi z kont ;/ jak eq nie ma a przecierz z halka +4 i lwia +2 (bo tylko mnei na to stac ) nie pójdę na BO ;/ jakims cudem udalo mi sie zalatwic nick tego typa co mnie 2 razy okroił i tu moja prośba

moze podacie pare sposobikow na kradzierz konta ? lub jakies bugi na klonowanie itemkow itp jakies drop hacki bo tak bym chcial ozdyskac moje itemki od tego typa moze mogl bym go tez oje....

ci którym kiedys skradziono konto lub EQ mnie zrozumieja ...

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

nic mu nie zrobisz jak on cie haknal to nie sadze by dal sie nabrac na jakies trade-hacki...

Mi raz skubli eq ale kolo zrobil blad i sie na forum metka lognal... pytacie jaki blad to mowie ze w ustawieniach mozna sprawdzic IP z Logowania i tak po 2 tygodniach szukania znalazlem synka...

eq mam on dostal sprawe i mam nadzieje ze go to nauczylo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi ukradli woja 61 lvl z bardzo dobrym eq jak na ten lvl (tarcz+9,boga+8 z kd +3/4 bizu z bonami do PZ 1000-1500, zelak+9, rib sr30 kd+3/4 ;/) I co ru poradzić. Skanowałem kompa parę razy na tydzień, firewall, passy wpisywane klawiatura ekranowa i to nic nie daje ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tez dolaczam sie do prozby o wasze sposoby.. Mnie tez okradli :/// Chcialbym sie odwdzieczyc i odzyskac swoje eq.... Prosze podawac sposoby

65994253024037513199.png
Opublikowano

Mi ukradli woja 61 lvl z bardzo dobrym eq jak na ten lvl (tarcz+9,boga+8 z kd +3/4 bizu z bonami do PZ 1000-1500, zelak+9, rib sr30 kd+3/4 ;/) I co ru poradzić. Skanowałem kompa parę razy na tydzień, firewall, passy wpisywane klawiatura ekranowa i to nic nie daje ;/

może zmieńmy temat na "Pożal się co Ci ukradli"????

Porzuć grę na PL i idź na privy, ja przez takie coś własnie skonczyłem gre na PL 4ever

The past has gone

Legenda
Opublikowano

Pobierałeś jakieś hacki bez scana jak tak to może keyloger. A jak wypełniałeś jakieś ankiety o darmowe sm to też przez to Ci wzieli eq.

Zmień może antywirusa np na nod32

A jak już nie chcesz grać w PL to polecam polskie privy jak np triadica

Sprawdz też czy masz włonczoną zaporę.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

hehe ja to nie rozumiem, mam konta w metinie od 2 lat, różne poziomy od 1lvl do 76. Jakoś nikt mnie nie okrada, was to ciągle okradają

Opublikowano

ustaw fishbota, jakoś się odrobisz, sellaj malże i perły. na pewno ci się uda :)

nie ma czegoś takiego jak klonowanie itemków to próby wyłudzenia konta.

Opublikowano

Lold, jak was okradli ?

b_560_95_1.png

IP SERWERA! : 91.203.223.58:27088

Platforma : Steam/NonSteam

Ilość slotów : 15

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA NASZ SERWER

Opublikowano

Po 1 nie podawaj nikomu loginu i pw do konta

Po 2 Zainstaluj Dobrego Antywira i przeskanuj Kompa Bo możesz mieć keylogera Polecam Avasta

Po 3 Wpisuj Nazwę konta normalnie a Hasło tylko wpisuj Klawiaturą ekranową i w Haśle daj jakiś znak np ( albo . i inny :D

Jak się Dostosujesz Do moich zaleceń to tobie nikt nie ukradnie konta na pl chyba że podasz komuś passy Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...