Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Chciałbym sie dowiedziec cy jest ban za Używanie tego bota?, bo chciałbym go stawić na ezotach i żebym brał po 1 grupce, mam pro, eq +9, dla tego sie pytam, czy bana nie ma, bo szczerze mowiac szkoda mi;/

` sygnatura jest niepotrzebna, a więc po co ją mieć ?.

Opublikowano

Oczywiście że jest bo ty jako żywy człowiek nie ingerujesz w tą grę i nie pracujesz ciężko na lvl i tak dalej i tym samym oszukujesz innych graczy dlatego tak,za to jest ban

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

lol :D

wiadomo ze jest ban... szkoda ci eq? ja mam 60lvl i tez eq+9

i mi nie szkoda bo bana nie dostane wiesz to jest polski metin a nie jakas super gra ^^

w teamcie polskim to jest patologia oni nic nie potrafią.

jak im nie powiesz ze data jest na dole ssa to nie zauwaza jej i tyle, nie powiesz zeby sobie powiekszyli ss to powiedza ci ze zdiecje jest nie za male i nie mozna nic zobaczyc.

to jest jedna wielka patologia, nawet jak ja dalem im gotowe demko gdzie koles expil na exp bocie to napisali ze gracz bedzie obserwowany to bylo na poczatku serwera 24 mial z 20lvl

teraz ma 50lvl i nadal gra dlugo go obserwuja nie?

nie masz sie co bac tym bardziej jak ustawisz po 1 grupce i dasz zeby podchodzil do uposzczonego itemka to wtedy wyglada jak bys ty gral ;] i tyle ^^

Opublikowano

Straciłem już 3 konta z eq na +45 + 9 zbonowane :P

Szkoda stracic 4 raz to samo xD

Ok dzieki za odp ;)

Opublikowano

jak wystawiasz bota bez mh to kij ci zrobia :D jeszcze jak nie ma wh to juz w ogole bajka :D

powiem tak... moj kumpel dostal bana od tarikata, gm objawil sie na pustyni a ten niestety był na mh i mial lurowanie włączone... wciskał kit że pelerynki ale to nie przeszło. nawet tarikat wiedział jakie itemki przerzucił na moje konto przez handel no więc, jak chce to moze ale gm zwykle nie jest tak bystry i jak siedzi to gdzies schowany głęboko w... :D

ogólnie mówiąc, za dnia włączaj bota bez mh, w nocy nikomu się nie chce kręcić wiec bana raczej nie dostaniesz :)

Opublikowano

Stawie na noc ;) Zobacze co będzie :D

P.S. Pewna sura na twierdzy bota stawia ciągle w nocy, stawiała od 47 lvl, a dzisiaj się patrze i ma 59 ;)

Opublikowano

A ja jako gracz na s18 banuje takie boty na ezo bo mi dziabia kase :/

Juz 49lv Z ribem +9 35/33/32 30 z eq+7/8 poszly :P

PS.A i był jakiś typek z bojem nie wiem ajkiego mial bota ale wlaczal silne i na konia... tez dostal bo mial DH i mi itemki kroil :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bana dostaniesz jak bedziesz mial autolurowania albo blokowanie moobów:P

Ja swoim wojem jade na noc po grupce i sie nie skapną bo woje ogolnie nie robi nic złego ;P

Ma zapas 2000 potek nie zbiera gówna wiec jest git ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...