Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki Z Silkroadem

ReaV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, postanowiłem dać sobie spokoj z tym badziewnym metinem :D i pograc w inne mmo, akurat pomyslalem, ze silkroad bedzie dobra grą. No a wiec potrzebuje pomocy dla poczatkujacego :D Prosiłbym żeby ktoś mi wytłumaczył czy oplaca sie grac na globalu ( ten od joymax ), jaka postac wybrac, jak rozdawac skille i stat i reszte potrzebnych rzeczy dla poczatkujacych. Jak nie na globalu to gdzie grac itd. Po prostu chce zeby ktos mi objasnil podstawy tej gry. Z góry dziekuje i bede bardzo wdzieczny za podpowiedzi ( oczywiscie beda + albo - jak kto woli i 5* ) Pozdrawiam.

Opublikowano

Global się nie opłaca, jest strasznie zawalony. Chyba, że chcesz czekać długo.

Polecam csro (chińska) lub rusro(rosyjska). Zaangielszczenia, można ściągnąć.

1334497071-U17330.png

Opublikowano
Klikaj tutaj! . Tu znajdziesz wszystko apropo silkroada, wszystkich biuldow, strategii gry, i oczywiscie roznych wersji silka. W sprawie bota pisz tutaj na forum, bo tam tego nie toleruja:D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Nieee zejdź z tej drogi! Metin to gówno ale silkroad to piękne i uzależniające gówno... jeżeli jesteś mądry to sam to zauważysz.

bo jeżeli fajna gra mmo polega na : od 1-10 expimy, od 10-80 taxy/bot, 80-109 bot, 110 expisz z kolegami do 99% (oczywiście 98,99% wbijasz na bocie).

jednym słowem polecam <_<

fan club of movia !!

Opublikowano

Czyli,że tu wszyscy ( albo przynajmniej większość ) gra na botach ? ;/ Ehm... No a powiedzcie mi coś wiecej na temat csro i rusro - byłbym wdzięczny

Opublikowano

Csro jest lepsze od globala pod wieloma względami np. na start dostajesz broń +99 ;D oraz kupe praktycznych zwojów, i co najważniejsze serwy bez Gold Botów przez co wbija się za pierwszym razem. Jak już masz grać w silka to graj na csro

fan club of movia !!

Opublikowano

Tez polecam csro, chociaz rusro tez jest fajne ;](lepszy bot)

Na csro masz 2 divisiony, wiekszosc polakow gra na 2 bo na 1 ponoc wieksze laggi.

Co do postaci jaka moglbys wybrac na poczatek to polecam glaviera full str lub bowa i mastery :fire,light,heuskal(jak glavier) lub do bowera zamiast heksa to pacheona.

Poczytaj sobie o wszysktich postaciach na srocompl.

aa i na poczatek polecam zebys poczytal o Farmieniu ;]

najlepiej zebys farmil na ongach (masz kolo wtedy 15-20lvla z gap -9) i wyfarmil kolo 250-500k sp jezeli chcesz sobie na poczatek spokojnie pograc ;] bo jak kazdy pierwszego chara pewnie zwalisz to nawet nie wiem czy jest sens farmienia :D

sygna1o.jpg

Opublikowano

Czy mógłbym prosić o strone głowna csro i download clienta ? Bo jakoś nie moge znaleźć a na silkroadonline.com.pl download clienta csro nie działa :( Aha i zależy mi na troszke dokładniejszym opisaniem buildow postaci skilli itp. Dzisiaj troche gralem na globalu na nowym servie bo własnie dodali i nie wiem co od czego jest ani ktore questy robic :D Zanim zaczne na dobre grac w silka to pewnie troche czasu minie zanim sie oswoje z grą ( co ten metin robi z ludzmi xD ).

Opublikowano

Czy mógłbym prosić o strone głowna csro i download clienta ? Bo jakoś nie moge znaleźć a na silkroadonline.com.pl download clienta csro nie działa :( Aha i zależy mi na troszke dokładniejszym opisaniem buildow postaci skilli itp. Dzisiaj troche gralem na globalu na nowym servie bo własnie dodali i nie wiem co od czego jest ani ktore questy robic :D Zanim zaczne na dobre grac w silka to pewnie troche czasu minie zanim sie oswoje z grą ( co ten metin robi z ludzmi xD ).

http://www.mpcforum.pl/topic/127295-all-servers-rejestracja-download-przydatne-tuty-by-ziomq/

Widze, ze niektorych to tylko do Vision Express skierowac, podpiety temat w ogolnym dziale. Mysle, ze dalej link sobie znajdziesz.

Co do questow to silkroadonline.com.pl i tam wszystko powinienes znalezc, lecz zawsze sluzymy z pomoca.

Zycze milej gry, bo na csro na pewno znajdziesz sobie polska gildie, jesli chcesz moge Ciebie dodac, tylko prosze o kontakt w grze C1p4 , serwer King's Peak czyli ten iou na div2.

Pozdrawiam,

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ok to wbije na csro i bede jak najwiecej gral aby obcykac ta gre ;d A wlasnie mam takie pytanie dotyczace sterowania... No bo denerwuje mnie te sterowanie point&click i tu moje pytanie: Czy da sie ustawic sterowanie na takie jak np. w metinie ? Bo to dosyc wygodne... Jak narazie to wiem, ze mozna chodzic strzalkami ale to sie wogole nie sprawdza ;/

Opublikowano

No trudno.. jakoś przeżyje te klikanie myszką ( w końcu to klimat gry a nie sterowanie jest ważniejszy :) ) A i mam problem z rejestracją na csro ponieważ link z tutotrialu csro do cid-generatora wygasł i teraz nie mam jak wpisać cid'a więc prosze o pomoc:D

Opublikowano

Potrzebuje cid-generatora do rejestracji na csro bo ten z tut'a wygasł i nie mam jak sie zarejstrowac ! Help ! :(

Opublikowano

Potrzebuje cid-generatora do rejestracji na csro bo ten z tut'a wygasł i nie mam jak sie zarejstrowac ! Help ! :(

Musisz szukać w Google, bo autor tuta o csro nie aktualizuje go i lnik wygasł.

Opublikowano

Pobieralem juz cid-generatora z różnych źródeł i w każdym mój antyvir pokazuje, że jest wirus - to jest groźne czy nie ? Mam Nortona 2009 ( antyvirus )

@Edit: już założyłem konto więc cid-generatora już nie potrzebuje :)

@Edit 2: Prosze o linki do wszystkich patchy csro, narazie sciagnolem 2 z tego tut'a ale chyba ich bylo wiecej niz 2, wiec prosze o reszte, a loaderem nie bede patchowal bo to wiadomo ile potrwa ;<

Opublikowano

O kurde.. sciagnolem clienta w wersji 1.148 i patchowalem 148-157 i 157-159 a tu sie okazuje, że juz chyba jest nowy client... i musze od nowa pobierac calego clienta !? Czy wystarczy spatchowac od 159-160 i 160-165 ??? Jak sa takie patche to bym bardzo o nie prosil...

@Edit: No prosze, żeby jak najszybciej ktos mi powiedzial co mam robic ? Pobierac nowego clienta do csro czy spatchowac tego starszego ? Bo chciałbym sobie w końcu porządnie pograc w silka..

Opublikowano

@AceBoy czyli całego clienta od nowa tak ? A jeżeli już mam pobrać to lepiej 165 niż 160 ?

Opublikowano

@SonYuo

A znalazlem takie cos i jest tu '' istalka w wersji v165 '' zobacz sam i powiedz co pobrac: KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ściągnij najnowszą wersję 1.165. (Instalka w wersji 1.165 -> Klik)

Tutaj masz CiD Generator : http://www.mpcforum.pl/topic/92917-cid-generator/

Download link w przedostatni poście !

@up

nie ma instalki z wersja 1' date='165 jedynie 1,160 a pozniej uptade. [/quote']

Mylisz się ... jest xP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...