Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj cały czas dostaje dc, ale tylko na 1 charze. Odpalam sobie silniejszego na bocie i nooba żeby w siedział w pt. Silniejszy ok, siedzi online i czekam, aż wbije słabszy. Nagle patrze - wbiłem na nooba. Cały ucieszony wchodzę do gry, potem do pt i biegne na spota. Dobiegam i dc. Nie zniechęcam się i wchodzę jeszcze raz do gry. Wbijam. Siedzę w pt parę minut i dc. Sytuacja powtarza się od wczoraj - wcześniej wszystko grało.

Mam Win XP SP3, korzystam z Ibota, zainstalowałem wcześniej wszystko co wymagane do niego, w międzyczasie zrobiłem już reinstall silka i nic to nie dało.

Może mi ktoś pomóc?

Opublikowano

Dc pojawia się na tym cliencie na którym nie odpalam bota / poza tym ściągnąłem dzisiaj najnowszą wersję Ibota.

Normalnie odpalam clienta przez edx loadera z zaznaczonym Mc, Hook Input, Nude Patch, Zoom Hack. Kiedy używam bota zaznaczam do tego Patch Seed i Redirect Login IP.

Opublikowano

jak zawsze do bota port 16000, a na noobie spróbowałem już wczoraj, odpalić go przez bota na tym porcie 16005 i było to samo

dziwne zawsze dostaję dc jak chcę wejść rano albo koło południa, wczoraj odpaliłem chara po 20 i gitara - latał cały czas do późnej nocy, a parę chwil temu(lekko po 9) wbiłem i dc znowu... nie zdążyłem się nawet kliknąć start bo kiedy zobaczyłem, że wbiłem to było dc

@edit:

może to wina mc? jest jakieś inne działające na tą chwilę, oprócz edx loadera?

Opublikowano

jak zawsze do bota port 16000, a na noobie spróbowałem już wczoraj, odpalić go przez bota na tym porcie 16005 i było to samo

dziwne zawsze dostaję dc jak chcę wejść rano albo koło południa, wczoraj odpaliłem chara po 20 i gitara - latał cały czas do późnej nocy, a parę chwil temu(lekko po 9) wbiłem i dc znowu... nie zdążyłem się nawet kliknąć start bo kiedy zobaczyłem, że wbiłem to było dc

@edit:

może to wina mc? jest jakieś inne działające na tą chwilę, oprócz edx loadera?

Z tego co ja wiem, to tylko edx jest.

Opublikowano

porównałem z kumplem pliki z silka i ja miałem 2 w folderze settings a on 4 - skopiowałem już od niego

poza tym on ma folder Dump a ja nie...

teraz jest inspa wszędzie, to zobaczymy jak się skończy

może to coś pomoże, bo moje problemy zaczęły się właśnie po tej wtorkowej

dam znać za godzinę czy wszystko ok, ale tak czy inaczej czekam na pomysły jak temu zaradzić

Opublikowano

Folder Dump się pojawia jak masz jakieś błędy.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

jak na razie wszystko ok

wbiłem i nie dostałem dc