Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Rekord Mpc Forum!

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam się tak nie podniecam, ale na prawdę GZ, bo MPC, pięknie się rozwija, tylko szkoda, że tylko w strone metina, jest różnica 51 k postów, a 2 k postów co inne dział gier:D Metin jest jak zawsze na samej górze, no ale cóż, ta strona jest zaje..., przecież to strona tylko o grach, a taka liczba osób, to na epulsie jest 3k osób o.O ŚWIETNIE!

54050393129090175898.png

Opublikowano

3,9 k Pro nie no Gz tyko szkoda że 3 k osób które były były w metinie jak by zamknąć dział Metin 2 to ledwie może 1 k by był ale ważne że forum się rozwija :P

Kocham Download

Opublikowano

Ja tam się tak nie podniecam, ale na prawdę GZ, bo MPC, pięknie się rozwija, tylko szkoda, że tylko w strone metina, jest różnica 51 k postów, a 2 k postów co inne dział gier:D Metin jest jak zawsze na samej górze, no ale cóż, ta strona jest zaje..., przecież to strona tylko o grach, a taka liczba osób, to na epulsie jest 3k osób o.O ŚWIETNIE!

Niestety tak jest, że większość ludzi w Polsce gra w metina... forum tylko odzwierciedla to co się dzieje w Polskim internecie :)

Opublikowano

Dzieciaki z mojego miasta to 99,9% metińczycy ^^ i niema co się dziwić. Gra w j polskim i bez wysiłku ;D

gz rekordu.

b577e893e102f.png

Opublikowano

Wielkie gratki. Ale czekam aż te 3k++ to będzie coś więcej niż metinowcy ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Gość EliteShark
Opublikowano

Widać że to nie przypadek .. Np. nawet w tej chwili jest z nami 3135 osób online !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...