Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dość niedawno, zaczołem grać na serwerze monolit - zaczynałem grać od 0, nikt mi nie pomagał, wbiłem 41 lvl, i dość fajne eq i dość dużo YANG. Gdy były jeszcze Heksagonalne szkaty, wydropiłem ich 64 szt. Było w nich 10 bodzi, 3 Zwoje boga smoków (10% więcej szansy na ulepszenie). Miałem też yang, skusiłem się na kupno Jelonka +5 śr 48, z KD potwora, smierci +4 za 100kk , Wydałem na niego ponad 15 bodzi + 3 zwojme boga smoków, i on po tym wszystkim nadal był +5 (MEGA FUKS :D)

I teraz w tym tkwi problem. Chcę zacząć grać ninją , jak wiadomo - Tanie KU, Ale nie wiem czy zacząć grać ninja archer Dziewczyną - Czy chłopakiem, jak wiadomo Dziewczyna bije szybciej(strzela szybciej) a chłopak wolniej, ale znów na Ninje Dziewczyne, nie działa przynajmniej mój DMG hack,

I tu tkwi mój problem, i prośba do was, powiedzcie mi, czy macie jakiegoś DMG hacka (czy wgl. istnieje) DMG hack na ninje archer dziewczyne (I czy wgl. działa on na ninje archer ...)

I tu moje 2 pytanie, czy lepiej grać już ninją archer, czy dagger ? Skoro mam już taki łuk ? To dobrze będzie mi się grało? Jak wiadomo - będe go cały czas proboweal ulepszac bodziami, jak tylko bede mial kase na te bodzie, może kiedyś +9 bedzie, (Pod poli wtedy będzie miodzio! )

Powiem jeszcze że mam tego wojownika 41 lvl (BODEGO) wezmę nim spokojnie cały spot na BO, więc się podexpić będę na początku przynajmniej mógł.

Legenda
Opublikowano

DMG hack istanieje i powinien działać na ninji archer. Moim zdaniem radziłbym Ci wziąśc ninje dager ponieważ wbijesz np 42lv bierzesz buffa i idziesz na królową z takim łukiem. Archer potrzebuje też miejsce na strzały to wielki - dla tej klasy postaci.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Witam.

Dość niedawno, zaczołem grać na serwerze monolit - zaczynałem grać od 0, nikt mi nie pomagał, wbiłem 41 lvl, i dość fajne eq i dość dużo YANG. Gdy były jeszcze Heksagonalne szkaty, wydropiłem ich 64 szt. Było w nich 10 bodzi, 3 Zwoje boga smoków (10% więcej szansy na ulepszenie). Miałem też yang, skusiłem się na kupno Jelonka +5 śr 48, z KD potwora, smierci +4 za 100kk , Wydałem na niego ponad 15 bodzi + 3 zwojme boga smoków, i on po tym wszystkim nadal był +5 (MEGA FUKS :D)

I teraz w tym tkwi problem. Chcę zacząć grać ninją , jak wiadomo - Tanie KU, Ale nie wiem czy zacząć grać ninja archer Dziewczyną - Czy chłopakiem, jak wiadomo Dziewczyna bije szybciej(strzela szybciej) a chłopak wolniej, ale znów na Ninje Dziewczyne, nie działa przynajmniej mój DMG hack,

I tu tkwi mój problem, i prośba do was, powiedzcie mi, czy macie jakiegoś DMG hacka (czy wgl. istnieje) DMG hack na ninje archer dziewczyne (I czy wgl. działa on na ninje archer ...)

I tu moje 2 pytanie, czy lepiej grać już ninją archer, czy dagger ? Skoro mam już taki łuk ? To dobrze będzie mi się grało? Jak wiadomo - będe go cały czas proboweal ulepszac bodziami, jak tylko bede mial kase na te bodzie, może kiedyś +9 bedzie, (Pod poli wtedy będzie miodzio! )

Powiem jeszcze że mam tego wojownika 41 lvl (BODEGO) wezmę nim spokojnie cały spot na BO, więc się podexpić będę na początku przynajmniej mógł.

Dmg hack do ninjy dziewczyny jest w pliku Pc1. Co do profesji to zależy czy zamierzasz expic na poli czy bez.

Opublikowano

Ale magazyn jeszcze działa - nie usuneli go, więc mogę wpisać szybko /safebox_password ...

@EDIT UP. Wlaśnie o to mi chodzi, podpowiedź jakąś, nigdy na PLu ninją nie grałem, chociaż mam 56 lvl na Monastyr :D (Ale dostałem ją )

Legenda
Opublikowano

A jak naprawią tego buga to bendziesz miał problem. Z doświadczenia wiem, że ninja archer ma problem z expem najczęsciej ktoś ich expi. A ninja dagger fajna postać do expa i do pvp. Robili ludzie ankiety która postać najlepsza do pvp i dagger wygrał z archerem.

Jeszcze nie bendzie można robić przeżutów na wojnach gildi jak jesteś w v2. Może przez moda kamera bendzie się dało obejść to jakoś

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja tam bym ci radził grać ninją daggerem ,bo archerem exp jedynie jak się ma poli lub jako lur :> A ten jelonek będzie świetny na bosski z marmurkiem :)

652601399840421198520.png

Opublikowano

Graj daggerem. Łuk pod poli już masz to możesz ładnie na nim zarabiać. A na późniejszych lvlach koksić w pvp. No i dużo łatwiej się expi daggerem.

Opublikowano

Czyli jednak ninja dagger? A jeżeli chcę expić ninja daggerem z POLI (mam z 20 marmurków) to gdzie na +30 lvl ? I ile powinieniem mieć defa by tam gdzie wy zaproponujecie sobie radzić (I jakie bony )

Opublikowano

Czyli ninja dagger - i od 30 lvlu exp w v2, rozumiem. A teraz mi powiedzcie jaki bulid wybrac? Jeżeli chce expic w v2 na poli ? (Poli nie bede mial raczej większe niż na 5 ... )

EQ? Wymienie śmiertelna +9 za zbroje na 26 lvl dla ninjy +9 z 1k - 2k pż, FMS +9 mam, jak by mi się poli skończyło (narazie sr 11 + 6% na orki, ale resetować bede) , i chciałbym poexpić na BO :D, 5katna tarcza +7, i Kolcza +7/8/9 Z bonem szybkosc ataku +5-8%, Ebony +8, Buty muszę załatwić +1k pż , i bransa srebrna +7/8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...