Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Dzis Opisze Wam Buga Na Exp

olaf777

Przydatne czy nie ??  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy tamat jest przydatny ??

• Nie do kosza z nim nie obchodzi mnie ten bug!!
    • Wiedza przydatna teraz wiem ze to wina mojego lidera
    • Mi sie nie przyda ale moze innym
    • Potwierdz to zrob film !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak jako lider gildiii NieLubieCie na s6 przez przypadek kliknołem na wojnie gildii pole gdy wojna sie zaczęła pojąłem jakie głupstwo zrobiłem jadnak no nic expie dalej z zonka jadnak nagle patrze się a tu exp nie leci myślę co jest ?? po skończeniu wojny wiedziałem juz co się stało :rolleyes:

Wyjasnienie pisze ten temat dla tych których takie coś może zdenerwować i to mocno z reszta widziałem jak ktoś takie coś napisal w innym temacie ze mu exp nie leci wiec stwierdziłem ze napisze o co łazi w temacie żeby ludzie się nie denerwowali jeśli temat trochę przetrwa to zrobię film i pokarze :rolleyes:

Mam nadzieje ze wam się przyda

Opublikowano

To, to już każde dziecko wie :P - pisało to jeszcze dawno temu na forum Metin2 :)

PS. Zbanujcie tego musztardowego...

2nbcax2.jpg

Opublikowano

A wiecie dlaczego tak jest? Ponieważ wtedy można nawet (jeżeli jest wojna na arenie) poza nią można używać "czarów Gildi" One dają dużo, i dlatyego właśnie expić wtedy nie można "EXP NIE LECI" !

Opublikowano

Wy nieraz patrzycie co piszecie ??? Kur** Kazdy spam : Kazdy o tym wie , kazdy o tym wie... Kur** moge sie zalozyc ze 20% graczy calego metina 2 o tym nie wie a wy tutaj kur** spamujecie... Skad kur** wiecie ze kazdy to wie ????? Przemyslcie 10 razy co napiszecie...

@topic Bardzo przydatne.. Wiekszosc graczy zastanawiala by sie czemu im exp nie leci.. A ty im wszystko pieknie wytlumaczyles... +`ik dla ciebie.... I - dla tych " kazdy o tym wie " ;]

Pozdr.

65994253024037513199.png
Opublikowano

UP jak lubisz keczup i chcesz od ludzi na PL '40 lvl+' to jestes pro gracz ...

Nawet ten kto tego nie wie a jest w gildii wystarczy ze sie spyta kogos na chacie gildyjnym a ktos mu na 100% odp. ...

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

jak dlugo gram w metka to nie wiedzialem ze nie leci;O przyda sie pewnie;D (autor, pokaŻe sie pisze;d)

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Powiem tak moze nie potrzebne ale ale sam gram od pol roku i nie wiedzialem ;)

A oszczędza duzo stresu jakk ktos to zna bo to naprawdę denerwuje i jestem pewien ze osoba która ma malo czasu żeby grac nawet ta godzinka kiedy trwa wojna to jest to dla niej duzo czasu bo sam gram godzinkę dziennie bo brak czasu

A taka wojna trwa dlugo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...