Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gosc Zglosil Na Policje Kradziez Eq ! Zobaczcie ! Xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to że wielu ludzi jest okradanych regularnie we wszystkich grach internetowych i nikt nie idzie z tym na policje?...

No to faktycznie beka!

Opublikowano

jakieś 5 minut temu na faktach oglądałem xD że Taxika ktoś okradł z metin2.pl czy cuś ;> normalnie TVn nie ma tematów... człowiek co okradł się pewnie boi xD

pokazywali filmik i jakieś durne ebo i biżuteria tylko :q przecież takie coś już za 200kk z bonami można kupić... a jak wiadomo yang na allegro itp. więc nie wybulił by 1k złotówek z tego... na filmiku stal i nimfa +9 xD

ale ja nie widzę dziwu tego że zgłosić na policję... GF się tym nie zajmie a złodziej nie powinien być poza prawem :>

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

jpd padłem ze smiechu ;d;ahahahab ybuauabubuabuaubhbamuhhhbamuhbamuahbhbhb koxowaty gosciu :P leci +

@300 post ;]

Opublikowano

Hahah! Ja to oglądałem (kolega mi wysłał)) to o mało co nie spadłem z krzesła! Mój sąsiad też był okradziony (feniks 78 lvl) i mu to lottało, a gościu zgłosił to na policję! Haha, u mnie policja by kogoś takiego wyśmiała!

Przecież to tylko gra -.- A sam sobie narobił bo pewnie kupował na allegro =/

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Hahah! Ja to oglądałem (kolega mi wysłał)) to o mało co nie spadłem z krzesła! Mój sąsiad też był okradziony (feniks 78 lvl) i mu to lottało, a gościu zgłosił to na policję! Haha, u mnie policja by kogoś takiego wyśmiała!

Przecież to tylko gra -.- A sam sobie narobił bo pewnie kupował na allegro =/

jednak wiesz... w metinie jak sam grasz podobno ludzie z topki spierają się kto jest królem itemshopu... a jak taki pro elo elo koxik wyda na SM ponad 3 tysiące to ma jednak niezły problem na karku jak go okradną ;p

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ja mam wojka w policji,wiec jak ktos mnie okradnie to jeden telefon i po nim <lol> xP

A ja mam "wojka" w wojsku, wiec jak bedziesz kozaczyl to jeden telefon i po tobie <lol> xP

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

moje mama to widziała w TV i powiedziała ze ja nie mam używać hacków bo jeszcze pójdzie do wiezienia ale wreście udało mi się ją przekonać xD

Opublikowano

Ja czekam na zmianę prawa tak jak jest na zachodzie, że za oszustwa internetowe faktycznie są kary, a nie tylko gadanie jak pewnie teraz to się skończy :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Policja mu gówno zrobi, po pierwsze : jest zakaz handlowania itemami vs $$, po drugie : itemy nie należały do niego tylko do tworców metina / gameforce.

Opublikowano

Jeden z moich kolegów tak właśnie okradł kogoś dostałem wezwanie jako świadek, bo mój kolega podał mój numer tel. w zmianie na E-mailu, zrobił mi wyje$ke bo bał się podać swój numer i dal mój, wydałem go policji i może mieć przejebane, ja nie mam nic z tym wspólnego, no ale był mój numer i nie wiem jak się z tego wywinąć, ale będę się starał bo nawet mnie przy tym nie było jak to robił.

Tak to właśnie jest, dlatego ja nie kradnę. :)

54050393129090175898.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...