Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahrimania[Pl][Dedyk]

Arymanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahrimania

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer dedykowany Ahrimania

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

Parametry:

• Procesor: Core 2 Duo E7600
  • Pamięć RAM: 4GB DDRIII
  • Polaczenie: 100/100Mbps

raty.png

Exp: 1500%(15x)

Drop: 200%(2x)

Yang: 2000%(20x)

start.png

metin2zz.jpg

kowal.png

Ulepszacze: Tak

Magiczny metal: Tak (Questy)

handlarze.png

shop.png

Strona serwera:

www.ahrimania.pl

http://ahrimania.pl/reje.php

Ip serwera:

91.204.162.230

Status:

www.ahrimania.pl

Spolszczenie serwera:

http://www.speedyshare.com/files/23546120/ahrimania.rar

Skan spolszczenia:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/7fda19998b4be8a835cb705e7ec63a87d59a01f2214a485cb232fbc234963a78-1280244657

kraj.png

Wszędzie

team.png

• [GA] Aryman
  • [GM] Brak
  • [GM] Brak
  • [GM] Brak

rekrutacja.png

off.png

kontakt.png

5681892 ([email protected])

forum.png

www.ahrimania.cba.pl/board/index.php

Video

http://www.youtube.com/watch?v=-N7ywSKxKvA

http://www.youtube.com/watch?v=m4_dn29ZQIw

Serdecznie Zapraszam!

Klient który jest do ściągnięcia z naszej oficjalnej strony, posiada zmieniony interfejs oraz niezbędny packi, dodatkowe moby, oraz army na 83/87. Wartości itemów +9 są zmienione na 2x tych z +8. Dużo nowych questów. Brak starych oprócz Biologa, możliwość robienia konia co 1h, biologa co chwilę. Oraz Całkowicie zmieniona wieża demonów.

Respy Powiększone oraz Grupy mobów zawierają większą ilość;D.

Najnowszy Klient 2.0.0 wyjdzie na dniach, posiadać będzie nowy wygląd skilli itp. Więcej na moim kanale YT. Zapraszam do gry. Serwer wystartował już dzisiaj;)

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

admin2r.png
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jako iz ze jestem autorem szablonu i tworca masz dwa dni na zmiane go na takiego jaki ma byc bo sprawa wyladuje gdzie indziej

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Opublikowano

jako iz ze jestem autorem szablonu i tworca masz dwa dni na zmiane go na takiego jaki ma byc bo sprawa wyladuje gdzie indziej

A mogę wiedzieć co źle tym razem napisałem? Wydaje mi się że wszystko ok, oprócz podpisu na dole, ale chyba można coś dodawać od siebie-.-? Czy tutaj jest pełny Rezim?

admin2r.png
Opublikowano

Serwer polecam 0 lagow nie kicka itd. ale tylko 1 ga i brak gmow.. znalazl bys sobie kogos

I właśnie To ja Black dostałem bana na ip zapewne za posiadanie jak ga napisal 2 part

To prawda miałem1 parte od gracza wlodzimierz ale 2giej nie mialem wiec nie wiem ocb. miałem za to magnetyka ktorego droplem z szkaty wodza ktorego bilem marmurem za 20kk^^

Jesli chodzi o 1 parte mozna jakos to sprawdzic bo ja bossow na 1hit nie ubijalem poprostu gracz wlodzimierz wywalil ja na ziemie w m1,prosze o unban

Ps MrKrycha ma sh ;]

Ps2 Satta sobie robi jaja ;d

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano
Wyświetl postUżytkownik Satta dnia 27 lipiec 2010 - 20:59 napisał

to ze edytowales go bez mojej wiedzy ani zgody ..

Rodimop public/style_images/deflection/user_popup.png jest autorem tego generatora, poza tym to jest wzór.

1. W tym dziale mają być umieszczane tylko reklamy serwerów, według tego wzoru.

Więc nie wiem o co chodzi

Jemu raczej chodzilo o szablon stronki a nie generatora..

#soory za offtop

Serv zapowiada sie wmiare tylko czy nd taki duze "wymiary" skili?

@up

^^

; )

Opublikowano
Wartości itemów +9 są zmienione na 2x tych z +8

w sensie : broń ma 10-15 atk na +8 ,a na +9 20-30 ? a zbroja na +8 50 defa ,a na +9 100?

Opublikowano

Powiem tak serwery Xlast i AvalonMT2 maja wielka rzesze ludzi ale nigdzie nie poczujecie klimatu Metin2 jak u nas na serwerze. Klienty gry jest w 51% zeedytowany, dodane nowe zbroje na 83 i 87 zmieniony wyglad do tego powiem tak serwer jest dla graczy co CHCA GRAC a nie zagrac na 5 minut.

Cholernie polecam.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

General Error

SQL ERROR [ mysqli ]

Too many connections [1040]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

tak szybko problem z mysqlem?

KEEPMT2 > RUMCAJSY

Opublikowano

Poda ktoś link do tego klijenta serwera bo na stronce mi nie chce pobrać...;/

Opublikowano

Satta na stronie m2-service.za.pl sa szablony ogolno dostepne i nikt na stronie nie napisal iz nie mozna edytowac tego szablonu...

powinnes sie cieszyc ze ktos sie wzial za edytowanie tego za wyrazeniem shitu bo graficy sa z was marni z tego badziewu zrobili perelke.

Teraz prosze bardzo mozesz isc sie wyplakac do mamusi

Player Mama Logged To The Server

Opublikowano

wiesz ja je robilem dawno temu i NIE POZWALALEM NA EDYCJE ICH w kazym poscie pisalem ze nie pozwalam na edytowanie wiec nie znasz sprawy to zamknij sie i nie wypowiadaj

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Opublikowano

Polecam serwer dla tych którzy lubią takie troche hardy ;D ale klient fajny i wogóle lagów nie ma, naprawdę polecam, ale osobiście nie będę grał na tym serwerze ;D

Opublikowano

Chcecie pograć wbić 40lvl+ i dostać bana za nic bo tak tam jest wystarczy ze jakiś koleś doniesie do GM a GM taki Madry ze się nawet nie upewni co i jak. To grajcie

Zobaczcie temat na forum odwołanie o bana z jakich przyczyn są bany...

beztytuu2aaa.png
Opublikowano

Chcecie pograć wbić 40lvl+ i dostać bana za nic bo tak tam jest wystarczy ze jakiś koleś doniesie do GM a GM taki Madry ze się nawet nie upewni co i jak. To grajcie

Zobaczcie temat na forum odwołanie o bana z jakich przyczyn są bany...

Dzisiaj każda partyzana w EQ, każdy OneHit hack = Stała Blokada + Perm IP. Przykro mi jeśli grasz na osiedlu podziękuj koledze tyle w tym temacie pozdrawiam.

admin2r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...