Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]1 Hit Killer By Galu

galu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi moj temat z 1 hit killerem mod usunoł więc pewnie jest jakiś zakaz tak wg to masz jakieś dowody że to ty edtowałeś pliki a nie zwykle pobrałeś?

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
mi moj temat z 1 hit killerem mod usunoł więc pewnie jest jakiś zakaz tak wg to masz jakieś dowody że to ty edtowałeś pliki a nie zwykle pobrałeś?

Eytowałem pliki attack.msa i combo.msa a dokładniej linijkę ExternalForce . Jak chcesz to zrób to sam .

ymir work\pc\warrior\onehand_sword  dla jednorecznej broni

ymir work\pc\warrior\twohand_sword  dwu ręcznej broni

ymir work\pc\warrior\horse_onehand_sword  koń

ymir work\pc\warrior\horse_twohand_sword  koń

@Lubie niezaprzeczam ,bo zobaczyłem co zmieniałeś i zrobiłem to dla reszty...Pisałeś, że podobno nie umiesz to zrobiłem

Opublikowano

Tak ale edytując go złamał prawa autorskie. Dokładniej mówiąc pojęcie prawnicze oznaczające ogół praw przysługujących autorowi utworu albo przepisy upoważniające autora do decydowania o użytkowaniu dzieła i czerpaniu z niego korzyści.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano
@Galu taki haker z ciebie ze potrafiłęs zrobić to tylko dla woja

hack nie jest twój tylko bodajrze osoby która pierwsza go tu umiesciła na forum.

Nie to że nie umiem tylko nie zrobiłem tego ...Edytowałem pliki tylko w folderze warrior , nie robiłem już w innych ; O

Opublikowano

@up dziecko bo inaczej cie nie mozna nazwac ty masz takie same prawa do edycji tych plikow i wypuszczenia tego w neta co ja i reszta tego zapelnionego przez puste osoby jak ty swiata wiec zamknij sie bo placzesz przez caly temat. pozdrawiam

Opublikowano

Lubie prawa do tego pliku to ma Ymir czy jak ta firma się zwie .

@up hormony buzują?

Opublikowano

Lubie powiem ci tak. W dupie byles i gowno widziales. Te pliki moze edytowac kazdy kto chce i TY nie masz prawa mowic kto moze edytowac bo to nie twoje pliki.

entershiftuser.jpg
Opublikowano

Przestać do cholery spamować, by usunął linki!

Forum jest od hacków i nic na to nie poradzicie. Jeśli oczekujecie pomocy dotyczącej metina i nie chcecie hacków to nie te forum.

To jest Multi Player Cheats!

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...