Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clienty---> Tu Znjadziecie

ziomm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze tu wszystkich aby umieszcza DZIALAJACE nowe klienty po inskpecjach tak aby dzialal bot, multiclient albo modyfer ..... a wiec teraz poszukuje clienta 1.131 nigdzie na forum niema linka do tego klienta dzialajeco z modyferem prosze o link !

Opublikowano

niema ? jakos przy ostatnim cliencie to jest 1.129 chodzil mi modyfer bez zarzutu i niebylo tych znaczkow " ???? " wiec nie plec glupst :]

@EDIT a ja nawet niemam clienta pod tbota bo mnie wywala z gry i sie " ?????? " pojawijaja !

@EDIT2 wiec prosze o client teraz po inspekcji to jest 1.131 jakis sensowny link do niego .....

Opublikowano

Nie chce nic mówic ale plik podejżany poniewaz Vir zaczal szalec mi gdy zaczelem sciagac NIE POLECAM ale jak wolicie PLAKAC ZE KONTO UKRADLI TO SCIAGAC

Opublikowano

nie no człowieku żal.tr Nie można umieszczać wszystkiego w jednym temacie bo się zrobi burdel! Nowy client powinien się = nowy temat, a Topic z nieaktualnym clientem powinien być zamykany...!

Się gra, się ma
  • Dodaj nową pozycję...