Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam niesamowity dylemat i pisze do was z prozba abyscie pomogli mi go rozwiazac ;] Body/ninja dager swoje wypowiedzi i uzasadnienia prosze pisac pod tematem z gory dziekuje i obiecuje ze oczywisice plusiki leca ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

body- drogie KU do expa git i pvp git dagger tanie ku exp dobry(jak umiesz grac) pvp git ( m ) przynajmniej trutka

ale wybrał bym Woja ;] ale zastanow sie nad Wpkiem ;]

daj MinuSka

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Ja mianowicie wolę Bodego na mniejszych lvlach w pvp wymiata, później tez ale ma - w tym ze ku bardzo drogie, dagger postac tez do pvp na mniejszych lvlach nie tak dobry jak body ale na większych body nie da rady daggerowi, eq dla ninji na 65 + jest droższe niż dla woja np. nimfa +9 kd +4 pod pvp okolo 150kk a Smocze noże kd +4 pod pvp będzie gdzieś około 200kk +, ale za to dagger tanie ku ma więc na około 65 lvl można już wbić skile na G, ale jestem za bodym. Pomogłem? Daj +

;)
Opublikowano

Jeśli umisz grać i chcesz to polecam wp jak idziesz na łatwizne to woja a jak chcesz szybko bić to ninją doexpić też sie możesz lurując najlepiej w jinno bo tam party na BO zależy na czym ci zależy do tego są poradniki na wiki.metin2.pl

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Body jest dobry do expa: Ma aure i berek, które dają mu większy atak i jego szybkość, ale z kolei ninja dagger z dmg bugiem jest niezwyciężona tzn. trująca chmura uderza 11 razy o.O i za każdym razem jest % na otrucie. Radziłbym ci pograć chwile body, a chwile daggerem i zdecydować się co jest lepsze ;)

PS. ten bug z trującą chmurą działa tylko na płci żeńskiej ninji :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na privach ja gram wiecej Daggerem, bo lepszy w pvp na wysokim lvl, a na PL grałbym bodym, do pvp też nie jest zły

The past has gone

Opublikowano

Body: Dobry do zarabiania kasy , expa, drogie ku, tanie eq , z dobrym eq ,skilami i umiejętnościami najlepsza postać do pvp

Danger: zarobek do dupy (chyba że w poli ,ale to jest dosyć kosztowne) , drogie eq , tanie ku, w pvp też daje rade.

Na PLu sam gram dangerem mam 76lv ,ale nie cierpię już tej postaci ponieważ o expie samemu w grocie możemy zapomnieć :D

Opublikowano

dagger jest lepszy... niby exp trudniejszy ale jak jesteś porządnym graczem i będziesz go dobrze prowadził to na 70 już powinieneś wymiatać ; ] ma EQ ponad 10 razy tańsze ... no i nie jesteś nupem jak 69% wojowników :P

haha no co za geniusz :] : (komentarz dotyczy wszystkich cytatów oprócz tego nr. 3 i ostatniego)

Jak body pierwszy uderzy to raczej są marne szanse że wygra ta 2 profesja ;p

najwidoczniej nie walczyłeś w porządnych pvp na wyższych lvlach ;x

Nie ma się co zastanawiać , body rlz :)

nie ma co nabijać postów ... wiadomo że to nie dagger nabił ten post, tylko woj... to się tyczy mojej tegori 69%

Body jest dobry do expa: Ma aure i berek, które dają mu większy atak i jego szybkość, ale z kolei ninja dagger z dmg bugiem jest niezwyciężona tzn. trująca chmura uderza 11 razy o.O i za każdym razem jest % na otrucie. Radziłbym ci pograć chwile body, a chwile daggerem i zdecydować się co jest lepsze ;)

PS. ten bug z trującą chmurą działa tylko na płci żeńskiej ninji :P

tu masz dużą rację i mój + ale nie każdy gra na cheatach co do tego buga ;]

Ja mianowicie wolę Bodego na mniejszych lvlach w pvp wymiata, później tez ale ma - w tym ze ku bardzo drogie, dagger postac tez do pvp na mniejszych lvlach nie tak dobry jak body ale na większych body nie da rady daggerowi, eq dla ninji na 65 + jest droższe niż dla woja np. nimfa +9 kd +4 pod pvp okolo 150kk a Smocze noże kd +4 pod pvp będzie gdzieś około 200kk +, ale za to dagger tanie ku ma więc na około 65 lvl można już wbić skile na G, ale jestem za bodym. Pomogłem? Daj +

sorki mam problemy z czytaniem ostatnio :D ( nie zauważam szczegółów takich jak nie i tak :[) ale dodam poprawkę że na mniejszych lvlach ninja w pvp ma tylko szansę z pro EQ... (sprawdza się na 30-45 potem już dają radę tylko koxy równym lvlom :/) ale ninja rzeczywiście potem robi się koxiarska... oczywiście tylko dobrze prowadzona ;p

ale co do teorii Eq się mylisz...

odpowiednik smoczych noży u woja to bojowy nie nimfa... a jak wiadomo bojowy jest ''ciut'' droższy niż nimfa :]

skille na G można mieć już na 50 ( zależy jak szybko expisz xD) ja szamanem miałem skilla na G i m8 na 45 lvlu :P

okej jesteś za bodym ale wybaczam ci xD bo przynajmniej wytłumaczyłeś to nie jak te nupy z quote

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

ok dzieki wybiore ninje sprawdze sobie co i jak tylko jak bys mogl opisac jak dobrze ja poprowadzic lub napisz mi na pw podam ci nr gg i bys troche pomogl a co do dmg buga zemu tylko na zenskej ;/ taki dmg bug przydal by mi sie na metiny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ninja dagger, lepszy w pvp, ciekawiej się gra, no i tańsze ku ;P

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...