Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne tibia bot ng

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No to pojechałeś..-.- A nie masz zablokowanych połączeń z 0-700? Tanie pre-paidy na karte zwykle tak mają...

a jak mogę sprawdzić czy mam zablokowane 0-700???/

Opublikowano
zadzwon tam? xD

dać ci nr?

<hahahaha>

przeczytaj pierwszy post (haha) czytac nieumiesz??? pisze mi połaczenie przerwane jak wpisze nr i jak wybiorę zieloną słuchawke

Opublikowano

No tanie sieci tak mają...-.- tego nie sprawdzisz, musiałbyś sprawdzic w regulaminie siecie na ich stronie lub zapytać w punkcie sprzedaży...

Tanie wyjdzie Ci kupić przez nasz sklepik ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

umiem czytać - i odpisałem na post @up , czyli jak sprawdzić czy masz zablokowane 0-700

Dziękuję i pozdrawiam.

P.S Makin - 90% ludzi z tego forum nie wie o tym że nie trzeba mieć konta w banku aby skorzystać z sklepika MPC - mogę zrobić im tutorial co i jak...

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Raczej jak będzie miał abonament to możesz. KUP GO W SKLEPIKU MPC ZA 17ZŁ - NIE MUSISZ MIEĆ KONTA W BANKU. POZDRAWIAM!

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Era, Orange, Plus...-> Ważne by mieć odblokowane te numery 0-700

Ale najlepiej jeśli chodzi o telefon to z domowego!

W sklepiku taniej masz o jakieś 5zł...

btw.

P.S Makin - 90% ludzi z tego forum nie wie o tym że nie trzeba mieć konta w banku aby skorzystać z sklepika MPC - mogę zrobić im tutorial co i jak...

Tutorial tu niepotrzebny, są ludzie i taborety i dopóki się nie nauczą wszyscy czytać tego co napisane nie będzie dobrze...;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Korzystajac z tematu chcialem o cos zapytac. Chce zostawic ng na nocke ale mam tylko 1 bp i czy jak kupie 2 bp i miejsca w 1 bp mi sie skoncza to ng bedzie automatycznie bedzie kase pakowal do 2 bp czy nie bedzie jej zbieral ? I jeszcze jedno pytanko co sie stanie jak nie bede mial staminy ?

Opublikowano

jak koniec staminy to pół expa dostajesz czyli np za Rota dostaniesz 20 :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...