Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio przywoływałem konia około 2 min :| <załamka>. Pomyślałem, iż można zrobić taki skrypt, który przywoływał by konia. Wiem, że niektórzy PRO'si mają przywołanie na 10. Ale ja gram od 4 dni i tylko 1 oswajanie mi przeczytało. Programistą lub skrypterem nie jestem, ale jak ktoś by miał czas, kto wie, może by napisał taki skrypcik.

Jeżeli uważacie, że to dobry pomysł, dajcie mi PLUS'a :)

Pozdrawiam,

go2bE.

b_560_95_1.png

IP SERWERA! : 91.203.223.58:27088

Platforma : Steam/NonSteam

Ilość slotów : 15

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA NASZ SERWER

Opublikowano

Nie nie nie ... Słuchaj : Pogrzeb w plikach metina . Znacznie ułatwiłoby to sprawę gdyby nie pokazywało się : Przywołanie konia się nie udało . Jakby to dało się usunąć by się nie pokazywało to byłoby kozacko :)

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Nie nie nie ... Słuchaj : Pogrzeb w plikach metina . Znacznie ułatwiłoby to sprawę gdyby nie pokazywało się : Przywołanie konia się nie udało . Jakby to dało się usunąć by się nie pokazywało to byłoby kozacko :)

Masz rację ! Ale ja się na tym nie znam :(

b_560_95_1.png

Opublikowano

By przywoływało do skutku, raczej nie da się zrobić takiego co za pierwszym razem by przywoływał.

b_560_95_1.png

Opublikowano

@UP to nam go pokaż, a nie nabijaj sobie postów, takim beznadziejnymi zdaniami, tak samo moge powiedzieć że jest Trade Hack na forum, tylko wystarczy go poszukasz, nie pomagasz, tylko zaśmiecasz forum, a potem bedziesz sie podniecać mógł, że 1k postów masz ahh^^ Z takim spamem? Powodzenia !

@TOP. Właśnie, to trzeba w cliencie edytować, by nie pokazywało się to "Nie udało sie przywołać konia, możesz zwiększyć swoje szanse ... ble ble..." czy cos takiego ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...