Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help Meee Błagam Was

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc po wejściu do lobby, ładuje mi się gra i nagle buhhhh "program iw4mp przestał pracowac" jakieś 2 opcje do rozwiązania problemu która nic nie dają, gra się wyłącza... Bardzo mnie to irytuje

Dodam że mam Windows 7,

Direct 11,

Geaforce 250gts,

Intel Core duo E750 2.93Ghz

4 giga ramu

A 2 to to że napotyka mi błąd krtycztyczny directa to samo, ale to już podczas gry gram sobie spokojnie soczyście fraguje, i nagleee bamm "direct napotkał błąd krytyczny, szukaj pomocy w readme"

Z góry dzięukje za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Często Ci się to zdarza i tylko w mw2? bo jeśli tak to sprawdź spójność plików gry w steamie i jak coś to reinstall.

Opublikowano

Często Ci się to zdarza i tylko w mw2? bo jeśli tak to sprawdź spójność plików gry w steamie i jak coś to reinstall.

Zdarza się tylko w mw2, i od około 5 może 6 dni dosyć często,

reinstalowałem nie raz i niestety dalej to samo:/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ale robiłeś pełen reinstall razem z usunięciem folderu modern warfare 2 i czy tą spójność sprawdzałeś. Może coś z grafą, bo raczej do tych dobrych nie należy :D

Opublikowano

No ale robiłeś pełen reinstall razem z usunięciem folderu modern warfare 2 i czy tą spójność sprawdzałeś. Może coś z grafą, bo raczej do tych dobrych nie należy :D

Ok:P próba ostatczna odinstaluje all, usune te foldery itp pierdółki zainstaluje i marze o grze bez tych erorów które trują mi życie od padru dni:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pamiętaj wszelki syf związany z mw2, bo z tą gra różnie bywa xD

Wiem:P właśnie instaluje ta gra mi już wiele niespodzianek przyniosła:p, cały syf usunięty nie dałem reinstala tylko odinstaluj i później zainstaluj;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi błąd krytyczny Directa zdarzał się jednie czasem gdy włączałem grę.

Nie znam się za bardzo ale to mi wygląda na grafę, ale na wszelki wypadek spróbuj odciążyć całego kompa. Ja używam do tego GameBooster'a, przy moim leciwym sprzęcie sprawdza się świetnie ;). Z defragmentuj nim też MW2.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...