Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę.Skopiuj zawartość tego co tam jest bo trzeba się zalogować .

A Ja nie mam ochoty na to :P.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Zdalne otwieranie magazynu.

Ostatnio w internecie pojawiły się opisy sposobu umożliwiającego skorzystanie z magazynu na dowolnej mapie. GF zostało poinformowane o tej metodzie i zakwalifikowało ją jako bug. W chwili obecnej dozwolone jest otwieranie IS w dowolnej lokalizacji, natomiast otwieranie magazynu będąc poza zasięgiem dozorcy jest niedozwolone.

Zespół Metin2PL nie będzie się bezpośrednio zajmował wyciąganiem konsekwencji wobec graczy wykorzystujących ten błąd gry. Jednak należy być świadomym tego, że nawet jednorazowe wykorzystanie tego błędu poza mapą na której znajduje się dozorca może spowodować nałożenie blokady ze strony GF (teraz, lub bezpośrednio po usunięciu błędu przez programistów).

Jednocześnie chcialibyśmy przypomnieć, że rozpowszechnianie bugów na oficjalnym forum gry, również może skończyć się blokadą konta w grze.

Zespół Metin2PL

Nie zbieram - ani + !

Opublikowano

"Zdalne otwieranie magazynu.

Ostatnio w internecie pojawiły się opisy sposobu umożliwiającego skorzystanie z magazynu na dowolnej mapie. GF zostało poinformowane o tej metodzie i zakwalifikowało ją jako bug. W chwili obecnej dozwolone jest otwieranie IS w dowolnej lokalizacji, natomiast otwieranie magazynu będąc poza zasięgiem dozorcy jest niedozwolone.

Zespół Metin2PL nie będzie się bezpośrednio zajmował wyciąganiem konsekwencji wobec graczy wykorzystujących ten błąd gry. Jednak należy być świadomym tego, że nawet jednorazowe wykorzystanie tego błędu poza mapą na której znajduje się dozorca może spowodować nałożenie blokady ze strony GF (teraz, lub bezpośrednio po usunięciu błędu przez programistów).

Jednocześnie chcialibyśmy przypomnieć, że rozpowszechnianie bugów na oficjalnym forum gry, również może skończyć się blokadą konta w grze.

Zespół Metin2PL

"

Opublikowano

Nie teamowcy szpiegują (możliwe), ale dzieci zakłądaja na forum metina PL tematy czy mozna używać tej komendy, wysyłają tickety na support z pytaniami.

Opublikowano

własnie też to zobaczyłem i tu pytanie - z kąd wiedzą kto użył tego ??

chyba przełoże poty szybko bo później strach ;/

nie zbieram nic :D

dając mi +/- marnujesz je poprostu...

Opublikowano

Jakoś wojny gildyjne robimy/robią i nie mają bana. ;)

Pewnie jak zwykle straszą, jak to z DH czy z przekładaniem dropu przez wojnę. xD

Opublikowano

Pomysł Up może być dobry :) Bo taka przysłowiowa "pijawka" ma dostęp do wszystkiego.

Opublikowano

no i za kilka dni moze cos z tym zrobia i dupa blada bydzie;/ i do v2 bedzie cza kupywac non stop przepustki;/ (jak oni to wykryja czy uzywalem tej komendy?) (najlepiej by bylo ze cheaty itp od 200+postow;D)

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano (edytowane)

Wam dobrze, znacie sie na botach / hackach więc możecie co kolwiek napisać wnosząc coś do tematów.

Ja tylko : wystawiam oceny, piszę jeśli mam jakieś konkretne coś do dodania w temacie.

Moim zdaniem dodawanie postów typu : "ojej to jest fajowe +'sik" jest głupie , więc tego nie robie

Powiedzcie mi co jest lepsze

Posiadanie tysiąca postów z czego wiekszość spamu niewnoszącego nic do tematu czy posiadanie mniejszej ilości postów ale konkretnych i sensownych?

Edytowałem bo napisałem to jakoś dziwnie wcześniej przez pośpiech.

Edytowane przez osinexio

8.png

osinexiologo.jpg

34139.png

34147.gif

33348.png

34003.jpg

Opublikowano

Z tymi postami niezły pomysł ale nie chce myśleć nawet jaki spam by sie rozpoczął na forum ale wtedy była by szansa ze nie zaglądnie tam team szkoda ja w ten sposób już wbiłem troche lvli a,że na SM nie mam to ubolewam po tym fakcie ciekawe jak oni będą to wyłapywać da sie jakoś uchować może ?

Opublikowano

Oni pieprzą głupoty , straszą lecz nie działają ^^xD xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

wg. mnie to powinno byc tylko dla IS , ale na KR jest to ''legalne\''

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...