Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bot na noc?

rasta_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chcialbym sie dowiedziec jaki bot jest najlepszy, ktorego mozna zostawc na noc zeby sobie sam gral. Jaki i skad go pobrac?

chcuialbym go tylko sprawdzic, potrzebuje jednorazowo(chyba)

Opublikowano

rosire , mam kumpla w guild który jedzie 24/7 na ag bocie i jakoś mu się nie zacina więc chyba nie jest tak zle ;]

@UP Tak ten typ ma dobrego typa jedzie na 6 ag naraz czy coś w tym stylu.

12ii1.png
Opublikowano

domino ale spamujesz, kogo obchodzi ze ty tez? a co do tematu nie da sie dac linku z isro albo tbot bo one sa platne, niestety tylko mozna pobrac agbota za free

Weteran
Opublikowano

Jest takie coś jak zachowania pseudomoderatorskie.. Na kilku innych forach jest to zakazane..

Co do tematu.. Na Agbocie nie radze (mam duże doświadczenie z tym właśnie botem) i teraz jadąc na softmodzie widzę różnicę. Dużo lepszy softmod.

@Dół

ale to nie był pierwszy jego post tego typu.

...

Opublikowano

l@l to jest bez porównania bo soft jest płatny , a AG darmowy , a ktoś kto nie ma kasy albo nie chce je wydawać na grę to ma jakiś cień szans na bocenie w nocy ( bez silków i tak długo nie pociągnie).Też mam softa , i taki super to on znowu nie jest ale wiadomo od AG lepszy.

Pozatym nie wiem czego się czepiacie dominom , on tylko informował że ag jest dobry na 24/7 oczywiascie jak na darmowego i poparł moje słowa swoją wypowiedzą bo czasem w słowa 1 człowieka trudno uwierzyć.

12ii1.png
Opublikowano

Ja na noc puszczam agbota w sumie nie umiem zrobic skryptu do niego ale kupuje full inv potow, repair all, w sumie jestem warriorem i raczej bym nie dednol na sniperach ktore nie maja odmian

Opublikowano

ja jak kiedyś chciałem bocić... to mi z 3 razy padł, 6% w dupę, bodajże na 57 lvlu, mowa o Agbocie, teraz mam 83, bez bota, aż chce się kupić softmoda... silków używam czasem, małpka czy premka, myślicie że warto kupić softmoda? bo już rzyg od tego grania bierze ;d

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...