Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] New Demage Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie czaje, mam to wszystko ściągnąć, czy co :D, jestem tak zielony w tych sprawach, trzy miesiące nie grałem dokładnie, i nie kumam o co chodzi w tych nowych hackach, gdyby ktoś mógł pomóc, to na PW zapraszam. :)

54050393129090175898.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm... Słaby tut.. Może i znalazłeś ciekawą rzecz. Ale nie napisałeś co krok po kroku zrobić. Wkleiłeś do metka, super wiesz co to oznacza? To, że wkleiłeś do folderu metin gdzie są pod foldery typu pack itd. Więc zmień to lub jakoś opisz. Ale + masz za chęci.

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

Hahaha patrzyłeś wszystkie to poco sie wypowiadasz sa tam rózne a ty mi tu jakimś tornado hackiem zajeżdżasz ja już to dawno widziałem tylko że dopiero teraz zrobiłem temat z tymi plikami znalazłem je na niemieckiej stronce

321bazior pliki działają także na ninji tylko trzeba ściągnąć plik pc2 zamiast pc

Opublikowano

Mam pytanie, działa to na Surze? Sprawdziłbym osobiście, ale nie mam tu Metina ;/

Z góry dzięki za odpowiedz ;-)

Opublikowano

Na surze nie testowałem ale powinno działać tylko trzeba ściągnąć oba pliki pc i pc2 bo nie wiem czy pc jest dla sury czy pc2.

Poco dajecie mi - jeszcze źle że wyręczyłem was za to że dałem tego buga??Nie podoba sie nie oceniaj.

Opublikowano

prosze niech mi ktos powie ktore pliki musze sciangac zeby dzialalo na surze i woju .Chodzi mi oto zeby 1 uderzeniem walnac metkowi 3x

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

tak działa

Jeśli chcecie aby was nie wywalało jak bijecie to dajcie na hacku combo na 1 lub na 2 u mnie pomaga i nie wywala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...