Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iii Faza Hs Niedługo.

Bezdomny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro na metinie co.uk zostanie wprowadzona 3 faza (ostateczna) HS, przed każdym uruchomieniem gry będzie sprawdzał, czy pliki gry sa takie jak należy. Wydaje mi się że skończy się era Kamer moda.

Zostana wprowadzone także bronie na 80, ale o tym juz wiemy. Prawie zawsze było tak, że patch dostajemy zaraz po co.uk, a wiec, wydaje mi się, że dostaniemy go już w najbliższy czwartek.

http://board.metin2.co.uk/index.php?page=Thread&postID=622834 oryginalny tekst.

Opublikowano

u mnie już są warte 1kk+ (obsydian)

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Hyh, brzmi groźnie ^^

Ale i tak będzie się dało ominąć proces tego sprawdzania plików zapewne.

Znajdzie się jakiś h4x110r co to rozpracuje :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

trochę się przestraszyłem :P ale juz była sytuacja że nie było dla nas nadziei a endriu jednak cos zaradził :)

Opublikowano

wątpie by coś dało się zrobić , ludzie z Gejmfordże nie są tacy głupi jak im tyłki płoną to zrobią nawet hs4 jak hs3 nie wypali :P

tu w rolę wchodzi duża kasa

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

nie wiem jak Andrzej ale na włoskim forum piszą że dla nich HackShield nie jest sttraszny:D A głównie właśnie z włoskiego forum pochodzą hacki i boty reszta od niemców;p Także spokojnie ktoś to w końcu ominie;p

choć z tego co czytałem w temacie na forum uk to serwer będzie srawdzał czy są wszystkie pliki więc trzeba będzie podmieniać;p

eh...

Opublikowano

wątpie by coś dało się zrobić , ludzie z Gejmfordże nie są tacy głupi jak im tyłki płoną to zrobią nawet hs4 jak hs3 nie wypali :P

tu w rolę wchodzi duża kasa

nom a za to że wydadzą na te HS tyle kasy zrobią tak że potki będą tylko w IS :P takie już jest te gejmfordże ;/

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Teraz małże to śmiecie tak ceny spadły ja zmieniłem przez nie serwa i w ciągu 7 dni wbiłem 37 ebo +9 bojowa+8 tygre+9 buty i naszyjnik 500pz srebrna +9 i rib +8 śr 28%

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Ekhem , zróbcie sobie teraz archiwum metka ;d , nie będą działać obejścia ani HackSHield Remover [...] przynajmniej tak admini gry mówią , że tamto to wersja demo 0.0.0001 była , a to ma być 99.99v ;p Jednym słowem , jak nie Andrzej lub kto inny ;d (nie znam cool gości z innych forum cheaterskich)KONIEC

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

ja już zwyczajnie expić nie umie więc :D jakby expbot się zje*** to nie wiem ;p

no chlopie ja to samo :D jak by przyszło wbijać 45lvl to bym zdychał :D

Opublikowano

Teraz małże to śmiecie tak ceny spadły ja zmieniłem przez nie serwa i w ciągu 7 dni wbiłem 37 ebo +9 bojowa+8 tygre+9 buty i naszyjnik 500pz srebrna +9 i rib +8 śr 28%

ceny i tak są za drogie :> ja pamiętam czasy gdy aura chodziła po 300-400k na każdych serwach... a małże 200-250k standard :] silne było droższe niż aura itp. wtedy było warto grać a nie :/ tyle tego gówna, neo, hacków, botów się nazbierało że aż żal =_=

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano
a ja dla was mam propozycje

odkładajcie juz sobie malze w depo i czekamy na 3 faze u nas ^^ wtedy malze beda wart ok 1kk+

Hmm.. to jak teraz na Agronasie małże po 1,5kk, to po HS może nawet 2,5kk+ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...