Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Mozna Dostać Bana Za Em2?

korzeniowski10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie.. No bo co moze ujac na screnie jak bijesz potworki? ( na screnie nie widac ze masz mh ,expbota) Na filmiku mozna bylo by sie skapnac zemasz expbota. Bo np nic nie odpisujesz itp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up. To już w ogóle sie wszyscy połapią że masz jakieś botki. Najlepiej nic nie blokować . Przecież nie musisz kolesiowi odpisywać itp.

@topic. bana możesz dostać ale jak stoi obok ciebie GM i widzi że lecą do Cb potworki. Tak samo z filmem a SS nic kolesiowi nie da bo nie wdiac ze masz jakies czity no chyba ze wallhacka

Opublikowano
§ 8 a.)

Do obowiązku gracza należy odpowiedź na wezwanie GM zarówno na szepcie, lub w przypadku jego zablokowania, na czacie lokalnym. W przypadku braku reakcji ze strony gracza, podczas gdy postać nadal będzie wykonywać jakąś czynność (np. łowienie ryb), GM może zadecydować o blokadzie konta za używanie programów symulujących aktywność w grze. Podszywanie się pod GM, poprzez stosowanie ww. metody przez graczy, będzie karane zgodnie z Tabelą Kar.

Wiec tyle z waszego nie odpisywania w grze. Wystarczy ze Cie GM zobaczy, napisze do Ciebie a Ty sie nie odezwiesz i juz jestes podejrzany. Potem tylko warpniecie do powiedzmy zagrody z konmi i jak wyjdziesz z niej, to masz bana, bo GM to filmiku uwieczni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No jeśli expisz w 1m ew. 2 to jest jakieś prawdopodobieństwo, że GM spotka cię ale jeśli siedzisz na np. lochach małp czy pustyni gdzie prawie nikt nie zagląda to raczej cię GM nie spotka :)

Opublikowano

I raz że gm zajmuje się osobami pod szczególnym nadzorem. I dlaczego jak zrobiłem fotomontarz kilku osób to dostałem odpowiedź:

"Witaj ******,

Dziekujemy za zgloszenie.

Gracz zostal dodany do listy osob pod szczegolnym nadzorem.

Z poważaniem,

Mistrz gry, serwer *****

Witaj *******,

Milej gry.

Z poważaniem,

Mistrz gry, serwer ******

Witaj ********,

Dziekujemy za zgłoszenie. Wyciagnelismy konsekwencje przewidziane w

regulaminie.

Z poważaniem,

Mistrz gry, serwer ********

Wszystkie osoby były oskarżone o to samo - zrobiłem fotomontarz bicia na mb

Opublikowano

Tak wystarczy że zrobisz 2 -3 screen'y jak postać idzie i na nast jak mobki oskakuja jakby byly bite

PS:Już 3 zglosilem bo byly zbyt cwane i mi kase skubaly (eq +9 mialy)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

screen bycia np w wodzie nic nie udowadnia możesz się odwołać że cię ktoś tam wepchnął wtedy na pewno nie dostaniesz bana

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Wystarczy nagrać lurowanie i juz ban leci z góry.

Niby ale w metinie sa dostepne tez "peleryny mestwa" wiec to tez zawsze jakies wytlumaczenie:)

18706.png
Opublikowano

I raz że gm zajmuje się osobami pod szczególnym nadzorem. I dlaczego jak zrobiłem fotomontarz kilku osób to dostałem odpowiedź:

"Witaj ******,

Gracz zostal dodany do listy osob pod szczegolnym nadzorem.

Z poważaniem,

Mistrz gry, serwer *****

Witaj *******,

Milej gry.

Z poważaniem,

Mistrz gry, serwer ******

Witaj ********,

Dziekujemy za zgłoszenie. Wyciagnelismy konsekwencje przewidziane w

regulaminie.

Z poważaniem,

Mistrz gry, serwer ********

Wszystkie osoby były oskarżone o to samo - zrobiłem fotomontarz bicia na mb

okej ale jak można udowodnić FB?? nawet jak GM cię obserwuje ... te stare napisane w słabych programach tylko przyciskają klawisze...

niby nie można a jakoś za FB bany lecą ;/

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

screenem nic nie udowodnią ale jak

GM bedzie patrzył to myśle że jak najbardziej bedzie ban

2mo740k.jpg

Opublikowano

Hmm... Możliwe ale raczej za SS bana nie będzie chyba ze te SS jakimś programem co je strzela co 3 sek. i wtedy coś możne zostać zaobserwowane.na SS tez można mieć lipę za "obrażanie" :/

Opublikowano

Niby ale w metinie sa dostepne tez "peleryny mestwa" wiec to tez zawsze jakies wytlumaczenie:)

tak ale używanie pelerynek męstwa wygląda inaczej niż przyciąganie z EM2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...