Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp Czy Wojownik Body & Mental ?

Allien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zapytać jaka Klasa postaci jest najlepsza z tych 3 poniżej wymienionych :

- Sura Wp

- Wojownik Body

- Wojownik Mental

Która z tych postaci bendzie zarówno dobra do expa jak i do pvp ?

Jak zawsze dzięki za pomoc : )

Wasze starania jak zawsze zostaną wynagrodzone : )

bleach%20tag.png
Opublikowano

Więc tak...

Sura WP:

Najlepsza postać do expa na małym lvlu jak i na większym. Słaba do pvp na niskim lecz od 70+ daje powoli rade.

Wojownik mental:

Dobry do expa na małym i większym llvlu (jedynie Grota stawia mu problem). Do pvp na małym lvlu dobry zaś na większym jeszcze lepszy (ze skillami wysokimi postać koks)

Wojownik body:

Do expa średni na małym lvlu jak i na większym. Do pvp dobry na małym lvlu na wyższym również daje rade.

Wybór należy do cb.

Opublikowano

Body. Jak dobrze rozwiniesz skile to nie masz szans nikt w pvp, z tym ze bodziak to pozeracz potów, i zanim bd dobrą postacią trzeba full kasy na KU zainwestowac. Ale moim zdanie warto

Opublikowano

LKJ jak nie umiesz grać surą wp to może dla ciebie nie jest najlepsza do expa owszem pierwsze 35 lvl ciężko sie wbija ale dalej leci pięknie

Opublikowano

Kochani!

Sura wp moim zdaniem jest najlepszy na pvp i na expa. Na polskim metinie sura wp z 86lvl jam ma 5 skili na M i zrobi je na G ileś albo na P jest nie do przebicia. jak macie strach na P to Body was nie połozy ani mental jedynie problemy bedziecie mieli z BM ale jak krytyk najdzie i zgasicie rozproszeniem ochronke nie ma szans. Takie moje zdanie a wy zrobicie jak bedziecie chcieli...

Powodzenia :)

Pasjonat
Opublikowano

Dla mnie najlepszy jest mental... Wole zawsze być troche z przodu z expem... Jak na 30 lvl zapodasz mu ribka+9 sr 30+ to jest nie do przebicia w expie... Dodatkowo ja mam itemki z PŻ i reg PŻ i jets on nie do przebicia przez zadną sure wp...

Opublikowano

Zamierzałem grać WP. Ostatnio w m1 spotkałem gracza - właśnie sura wp lv 75+.

Spytałem o skille.

Miał czarowane m9

Czarowaną g4

Palec g2

Wir m2.

Z czarowaną miał 700 defa. I sie spytałem jak mu się gra. Napisał że nudno bo co z tego że ma się lv i itemki jak na pvp nic innym nie robi i zaczyna grać mentalem bo taka gra go nudzi.

I to mnie zniechęciło do gry WP. Tak wiem, są niektórzy co grają wp'kami i "kokszą" na pvp. Do tego trzeba cofać skille i mieć kase na is. Takie granie też by mnie nudziło bo można to porównać do założenia serwera tylko dla siebie i grać na nim. 0 radochy. Tzn w metinie PL są ludzie.. da się pogadać itp ale każdy chce mieć radochę jak pokona kogoś na pvp, idzie na wojne gildii.

Mental to postać która najszybciej zarabia. Jak i w dt jak i w trudnym lochu małp. To pozwala mu kupywać dobre bronie / riby z wysokimi średnimi i przy dobrym buffie mają atak zbliżony do bodego. Ja na 43 lv body na nowym serwerze mam 310 defa. Kolega 42 lv mental 512 defa i bierze po spot ezotów a ja po grupke czarnych orków.

I mój głos ląduje na MENTALA.

To jest moja decyzja, mój pogląd, moja opinia. Proszę sie nie kłócić i zachować dystans.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...