Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy jak zamówię smocze monety na allegro na główną postać to Team Metin2 się nie przyczepi do tego konta i nie da mi bana? Bo chciałbym zamówić na główną postać na PL'u, żeby zamówić zwoje egzorcyzmu, ale boje się, że konto mogą mi zbanować, a mam za dobre itemy, żeby się na to złapać. Więc pytam, czy ktoś już zamówił i jak to się odbiło na koncie ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w regulaminie wyraźnie pisze że nie można korzystać z usług yangsellerów oraz SmSellerów Banik forever licze na -

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

Spytaj się supportu, "chce zamówić SM na allegro na główną postać, i jak cos to na ile bd mial bana" ;d

Kupilem yang i wszystko ok, oni tam mają dni w których banują kupujących :P

Opublikowano

A teraz zapytam ponownie, CZY JEST KTOŚ TUTAJ KTO ZAMÓWIŁ JUŻ SM NA ALLEGRO.( Oprócz 1 osoby nikt mi nie odpowiedział, a 300 sm to nie jest kolosalna suma) .

@Edit : cholernie trudne to pytanie, a jeśli po prostu strzelacie,whatever, to po prostu nie piszcie mi tego tutaj. Ja pytam o konkrety, czy ktoś kupił i czy poniósł konsekwencje jakieś za to!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...