Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Uruchomieniem Cabala

damik2504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem nowy w temacie cabal i ogólnie się nie orientuje polecono mi tą gre lecz mam problem z jej uruchomieniem więc opisze mój problem. Sciągnołem clienta ze strony

www.cabalonline.com

ok zainstalowałem wszystko do tej pory ok włączam i zaczyna się sciągać patch jakiś update 491 , po jakiejs godzinie wkońcu się sciągneło wciskam start znowu zaczeło sie się cos patchować ale tym razem krótko gdzy sie zakończyło uruchomiła się gra zaczeło sie coś ładować i wyskakuje błąd......

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Jakbys wkleil screenshota bledu, ktory Ci wyskakuje to byloby ultra-mega-super-omg-zajebiscie

Anyway, wciskaj f14

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

1. Restart kompa

2. Jak pkt 1 nie zadziała instaluj jeszcze raz i patchuj cabala

3. Jak pkt 2 nie działa to wstaw ssa błędu

4. Pobierz cabala jeszcze raz

lub

skonfiguruj ustawienia grafiki dźwięku itd optymalnie do swojego sprzętu ( tj. komputera )

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Dzisiaj włączam kompa sprawdzam czy działa o dziwo zadziałało tylko wyskoczyło gameguard jakies z jakims błedem wcisnołem coś tamzeby usunął i zadziałąło + dla pana up

Ale jak chce sie zalogować łauję sie i wyskakuje błąd łączenia i pisze by spróbować ponownie probowałem ze 4 razy i cały czas to samo....

Dobra wyczytałem na stronie że 27 czyli dziś coś tam coś tam i jest off ze starają sie naprawić więc wyłączony moze...

Opublikowano

ale dziś jest 29 i nadal to samo....... to była jakaś awaria ale teraz piszą chyba że inspa ale o 3 w nocy miało sie skończyć jest 16 i kij ktoś wie o co biega?

@edit ej a ja ściągałem cabala ze stronki cabal.com nie cabalonline.com to chyba zle nie?

@down no ta ale cabal.com to chyba amerykańskie i dlatego chyba nie działa nie?

chyba żę tobie nie działa tak jak mi a masz z cabalonline bo mi pisze żę login failed

ZtR FamiLieS

Opublikowano

eee co ja mam od nowa instalować xD?ale jak ściągałem z cabalonline.com to mi sie nie ściągneło bo coś uszkodzone gz ;D

@edit eee w folderze z cabalem pisze us i.... kij mi w dupe cholera ;p

ZtR FamiLieS

Opublikowano

Sorry że wczesniej nie napisałem ale po tym poście co napisałem ze sie gra włącza wieczorem juz było wsyztko okm thx za pomoc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...