Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zarobek Niezły Lecz Od Szczęscia Wszystko Zależy!

Samii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odświeżam ponownie!

Wypowiadajcie się , temat przestanie istnieć a można zarobić kaskę:)

Super by było gdy by moderator podpiął bo sposób niezły jest :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lepiej w latwym lochu 18 lvlem ja w 8h 30medali ;]

35276981.png

Hahahaha ;] PEJA

Peja parodiuje wywiad z tede (Tede diss)

Opublikowano

No,widzę , że poradnik się przydaje więc może Moderatorze podpiąłbyś?

userbarwb.png

Zbieram -

Opublikowano

Poziom:54-61 + item shop ... nie dla każdego bynajmniej nie dla mnie bo mam 43 na plu i nie chce mi się ustawiać expbota bo mam no fun z tego -.-

Opublikowano

- dla ciebie. Mam jeszcze pytanko :

dam radę tak zarabiać bodym 61lvl - 490 deffa , 11,2k hp ( chyba ) i buffek 25%+ ?

Aaa ; aura m6 , rib +9 27% sr z moba+4 i kryta+3

trolololo

Opublikowano

- dla ciebie. Mam jeszcze pytanko :

dam radę tak zarabiać bodym 61lvl - 490 deffa , 11,2k hp ( chyba ) i buffek 25%+ ?

Aaa ; aura m6 , rib +9 27% sr z moba+4 i kryta+3

rusz dupe i sprawdz

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

2x Up:tak raczej dasz radę :)

Spróbuj podbić też def do 550 :)

userbarwb.png

Zbieram -

Opublikowano

Według mnie ten poradnik jest jakiś kosmiczny skąd wziąć eq +8/9 na taki wysoki lvl...HSM+9 jest na niektórych serwerach więcej warty niż 2 tygodnie dropienia medali...czemu nie napisałeś że potrzebna jest jeszcze branza z niebianskich lez +9 z 5 bonami ( 2k pz,10% krytyk,10 przeszywka,10 do pz,20 na zwierzaki)...Nie dam + bo sie napracowałeś ale poradnik jest trochę jak to przedtem napisałem kosmiczny...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bez 2x dropa w 2h zmieniania ciagle ch oczyscie na 61 lvlu wp 20+ medali :) wiec nie co 2 min troszke zadziej a przesz 2 dni dropnienia po 6 h dziennie 1x kamyk duchowy okolo 50 ziolek i 100-120 medali oczyscie strach na 1:) zeby agsywne mobki sie nie zucaly;d

76561198017353072.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

HMS to shit, najlepiej kupić RIBa z dobrymi średnimi, który starczy nam do końca gry. Zarobić można na niego przez 2 tygodnie, a efekty są zajebiste !! :D

a na pvp i tak cie rozwali typ z hms +8/9

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

fajny sposób - leci :)

ale mniej roboty jest gdy zrobi się 22lv na medale do łatwiego i zostawi sie go na EM2 :D

taa .. wole medal 1 na 60 min niż 1 na 60 sek.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

I kolejny poradnik only wojo/sura ale żeby napisać tut dla ninji i szamana to raczej nikt by nie napisał bo nie umieją grać ninja/szaman

To widocznie tempy jestes .. bo chmurka na g1 lvl 61 bossa i spot masz na 3 chmurki nawet nie ..

Sorrry że double post zapomniałem :(

Opublikowano

hehe mam pecha 41 lordow i 1 kamyk i okolo 150 medali

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Wszystko super fajnie masz - ale na s4 napewno nie 300k bo po 400k na s7 chodzą :)

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

SURA WP 50lv z koniem bojowym, czarowane ostrze m5+ czarowane zbroja m5+ i strach m5+

eq: +7 +8 +9 (żeby było 510 deffa+ z czarowaną zbroją), 10,000PŻ, eq na szycie i krytyk i może być coś na trucie w hełmie. Oczywiście trudno dostać taki naszyjnik w jednym np. 10% szycie i 1500PZ ale lepiej zamiast tego mieć zbroje 1500/2000PZ zamiast naszyjnika a w nim mieć ów szycie/kryt. Butki tak samo. FMS+9 kd+4 sr 30+ przyzwoicie by bylo miec 36%

Strach dam nam to że moby agresywne nie będą nas atakować jeśli mamy równy poziom lub niższy od nich... Bijemy lorda na 2x dropie i mamy krew/medla itemiki na 60 które selamy po 50k oraz KAMIEŃ DUCHOWY

Opublikowano

mam pytanie ;)

czy na 65 lvl bez 2x dropu beda dropic ladnie medale? ;) bo jak tak to chyba sie tam wybiore :D

woj mental 65 lvl

skile:

silne m7

duchowe m7

tapniecie m9

Opublikowano

Sposob taki se nawet troche medali polecialo ale wole dropic na lvlach 18-30 :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...