Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zarobek Niezły Lecz Od Szczęscia Wszystko Zależy!

Samii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

:D !

Jest to sposób dla graczy , no ze średnio zaawansowanym lvl :)

Tak więc polega on na dropieniu medali lecz nie postacią 18-30lvl która jałowo niszczy te śmiechowe małpki :) .

Więc przejdźmy do rzeczy :

Musimy mieć postać :

Poziom:54-61

Eq(zbroja miecz etc..):Eq , no trudno ale minimum 7/8/9 czyli opiszę:

Hełm:żelazny hełm+8/9 lub upiorna maska +7/8/9 .(polecam żelaka , tańszy i łatwiej dostać)

Zbroja:jeżeli nie mamy 61lvlu to musi być złota zbroja płytowa 7/8/9 z kd defa+3/4(dobrze żeby było) a jeżeli mamy 61 to boga smoków+7/8/9 nawet bez kd :) .

Miecz:No i tutaj to musi być albo hms+8/9 lub miecz na 50 lub 55 +8/9 (zależy jaki lvl masz) jeżeli grasz wojem to broń dwuręczna+7/8/9 !

Naszyjnik:Na byle jaki lvl lecz najlepiej na 50 , bo ma regenerację Pż (musi mieć 1k-2k pż)

Kolczyki:ebo+8/9 lub nieb. łzy +7/8/9

Buty:obojętnie jakie lecz z 1k-2k pż

Tarcza:jeżeli nie mamy jeszcze 61 to okrągła +8/9 a jeżeli mamy to byle jaka na 61+7/8/9

O eq to wszystko teraz dalej:

Postacie:

Do tego nadają się tylko w postacie a mianowicie:

Sura wp:skille dajemy w czarowane ostrze potem zbrojka etc;d tak jak ogółem do expa no i te skile muszą być wysoko rozbudowane :D

Wojownik mental:skille jak do expa..silne a potem tąpnięcie etc..dobrze by było aby to silne było m5+ :)

No i zaczynamy :

a)kupujemy dużo potków czerwonych .

b)teleportujemy się na pustynie i jedziemy do trudnego lochu małp (ten w oazie xD )

c)Idziemy do komnaty króla .

(idzie się tak jak do łatwego potem podchodzimy do tego "legowiska" i nas teleportuje)

d)bierzemy ile grp damy radę i jedziemy je...

e)bez 2x drop na ~60lvlu leci około 1 medal na 2 minuty expa ( jest medal z każdego spotu) + to że z bossa mamy zioło i nieraz kamyk duchowy !(przypomniał Newcity) :)

Podsumowując : Gdy kupimy 2x drop co minute mamy medal , więc przez godzine mamy ich około 60!

Na s4(bynajmniej tam) medale idą po 300k czyli . :D Niezła kasa się sypie !;D

Jeżeli jest z nas leń do potęgi entej to możemy tam zostawić em2 ;d

Uwaga ! ! !

Poradnik pisałem sam ! ! !

Nie jest on dla tych którzy chcą specjalnie dla tego zarobku robić konta tylko dla tych którzy na tym lvl'u mają problem z zarobkiem :) ! ! !

Wszystko pisałem sam!

Zakaz kopiowania bez mojej zgody ! ! !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chcę mi się wierzyć, że medale lecą aż tak szybko. Dziwiłem się jak to ma się zwrócić (te wymagania na EQ i skille), ale jak medal leci tak jak gadałeś, to nic tylko iść tam z magazynierem xD

Masz - fajny sposób.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Tak , lecą tak dobrze !

Lecz ja to pisałem ale pomógł mi w tym pewien gracz z s4 jinno :)

userbarwb.png

Zbieram -

Opublikowano

HMS to shit, najlepiej kupić RIBa z dobrymi średnimi, który starczy nam do końca gry. Zarobić można na niego przez 2 tygodnie, a efekty są zajebiste !! :D

Opublikowano

Ja nie wierze w takie cuda ale za dobre checi ----

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Zepsułeś wszystko. Wydałeś mój sposób. :<.

Z 54 do 55 biłem same małpy i dorobiłem się z medali przez ten czas 15kk. Lorda zabiłem około 50 razy i 0 kamyka duchowego. Więc tak różowo z kamykami nie jest. Z medalami bosko.

Opublikowano

@UP-y

sobie nie wierzcie ze tak leca , ale to czysta prawda

sam z x2 dropem an 65 woj body w godz mialem full eq medali

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Widzicie...Ludzie też tak zarabiają wiec to prawda :)

Pozdrawiam!

userbarwb.png

Zbieram -

Opublikowano

fajny sposób - leci :)

ale mniej roboty jest gdy zrobi się 22lv na medale do łatwiego i zostawi sie go na EM2 :D

Daj minusika kolego :) to nic nie kosztuje ;)

Opublikowano

HMS to shit, najlepiej kupić RIBa z dobrymi średnimi, który starczy nam do końca gry. Zarobić można na niego przez 2 tygodnie, a efekty są zajebiste !! :D

gdzie gre kończysz na 50 lv -.-

@TOPIC

słyszałem że medale leca dobrze ale żeby aż tak :> jak tam 1 - 2h to pięknie by szło :D ale gorzej z expieniem i eq dla takich postaci ;/ bo swoje stare sprzedałem a ja już za wysoki lv mam :P

nie zbieram nic :D

dając mi +/- marnujesz je poprostu...

Opublikowano

A ja w to wieze :D kiedys w latwym lochu z 2x dropem z is i rekawica z lasu droplo mi na raz 6 medali xD na ziemi lezaly z 1 spotu w komnacie latwego bosa :D bylo to chyba na 35 lvl-u czy jakos tak

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

dodam też,że dobrze mieć tam 2 postać po to,że jak mamy misję z krwią małp(nie pamiętam nazwy) to ja mentalem 65 z ściąganą rękawicą co spot przekładałem krew małpy na buffka ;x a jak wiadomo mało osób jest w stanie tą krew dropnąć :] ^^

Daj- :)

Opublikowano

Poradnik z forum metka wiec + nie dam bo to samo tam jest :)

Co do tematu to najlepszy lv to 53 (3x M i 1 punkt) z medalami mozetak jest ale nie z kamykami... WP'kiem dobrze ułożonym skillami (all m7) brałem komnate i po 2-3 medale ze spota :)

Co do eq to styknie arcza na 21 +9 albo 41+7 i zbrojka na 42 +8/9 bo taka latwiej dorwac niz zlota +8/9... naszyjnik ja mialem z bonem 1k pz i kazdy wie ze reg pz dziala jak sie stoi i nic nie robia a na takie eq jak autor podał pojdzie wiecej kasy niz sie z tego lochu wyciagnie... no chyba ze bedziesz dziennie po 1-2 kamykach dropil

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I kolejny poradnik only wojo/sura ale żeby napisać tut dla ninji i szamana to raczej nikt by nie napisał bo nie umieją grać ninja/szaman

s2c77Oa.png

Opublikowano

powiem tak, bylem tam swoim WP 62lvl to w ok 1h mialem 3 medale i 2 ziola, lordow ubilem z 10, co prawda liczylem na kamyk, ale juz chyba za duza roznica lvl.

ogolnie sposob dobry, jako alternatywa dla metinow na sohan.

Opublikowano

Dobra autorze sprobuje 27lipca kiedy mi odbanuja 66 boda ; d

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Przeczytałeś dokładnie ?

Medale dobrze dropią do 61..

userbarwb.png

Zbieram -

Opublikowano

Fajny sposobik ;) szczerze nie wiedzialem ze w trudnym mozna tyle zarobic ;P w godzine jezeli to prawda to niezly zarobek bedziemy z tego miec.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...