Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania:

Dość dobry komputer i chęci

1 Dzień

No nie wiem czy wam się przyda ale zawsze coś. Więc polecam grać na serwerze gdzie małże są drogie bo na nich właśnie się dorobimy. Tworzymy 3 postacie no może trudno ogarnąć ale dacie radę. Wbijamy nimi w pt 5lvle i idziemy wybrać profe oczywiście mentale(wszystko w silne) i można expić, ja wykonałem 1 postacią misje u biologa i zbierałem wszystko x3 potem dorobiło sie troche kasy podstawowe ulepszenie wszystkiego do +3.Koło 7 lvl dałem do tąpnięcia i duchowego po 1 a na 10 na niedźwiedzie. By nie tracić yang wbijałem do 13/14 na nich po czym zaprzysierzone wszystko w pt by w miare równo wbijali lvl potem na 18 lvl zmiana eq na +5/6 tarcza, hełm, zbroja, i pajęcza jeśli mamy dużo czasu to +5 wystarczy no i idziemy na dzikusy. Polecam trzymać się blisko siebie zawsze szybciej sie zabije.Na 25 lvl oczywiście kosa +4 i odchodzimy z pt i expimy każdy na własną rękę. Wbijemy kolo 30 lvl i to by było na tyle w pierwszy dzień(jeśli chcesz i masz już 30 lvl możesz postawić je na noc jako wędkarzy

2 Dzień

Tu to mamy w miare prosto. Zakładamy 3 kolejne konta i tymi z dnia pierwszego nabijamy im 18 lvle oraz podajemy eq. Tymi z 30 lvlem idziemy łapać ryby. Postacie z 18 lvlem to 2 mentale i profesja jaką macie zamiar grać w moim przypadku był to body więc kłopot z głowy expimy wspólnie i nabijamy kolejnym postacią 30 lvle. Mentalami idziemy na ryby a swoją postacią główną expimy.

Przez kolejne dni fishboty zdobywają nam kase a my expimy swoją postać i kupujemy jej dobre eq ja tym sposobem po tygodniu mam 150kk

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Dajcie linki :)

@Autor Masz +

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...