Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec jak kazdy chcemy mniec duzo kasy w Metku dlatego uzywamy hacki bugi i przekręty w grze na nasza korzysc. Jednym z najlepszych i najczesciej stosowanych jest EM2. Wiec sciagamy hacka instalujemy wlaczamy i zaczynamy bocic ale teraz powiem jak...

Robimy 4 konta na jedym servie, i 4 postacie najlepiej woje 3 mentale 1 body zaraz powiem dlaczego ;P

Expimy postacie do 5lvl aby miec skille.w 5lv idziemy na dziki lub jak dajemy rade to na niedzwiedzie mamy okolo 4-10k na eq malo ale staramy sie aby ulepszyc itemki do +3-4 no +5. w 10-12lv nasze woje maja z 10k i jakies itemy ktore mozna sellnac. Od 13lv idzemy mentalami expic w m2 na zaprzys lucznikach albo do imha na riby, fms i koziki itp. a bodym dalej expimy na niedzwiedziach bo jeszcze slabo defa ma zeby zabil zaprz. doexpiamy mentali do 20-22lvl zrzucamy kase na 1 postac na ktorej ulepszamy itemki dla bodego by mogl juz wkroczyc do m2 na dzikusy z ktorych dropi k.k i kawalez zepsutej zbr. body ma okolo 20lvl i z 30k. Body szybciej sie expi od mentala, troszke problemow narobi z potami ale w 26lv juz ich prawie nie bedzie uzywal. zajmie nam okolo 2k min aby go wyexpic do 35-37lv gdy dzikusy juz malo expa beda dawac idziemy na orki ustawiamy bota wedle mozliwosci ale gdy dednie to dajemy rozp. w miescie by expa nie tracil. Ja osobiscie juz mam bodego 40lvl i 12kk ;] i eq od +5 do +8. Gdy juz kasy nawet bedzieli miel sporo i lvl 35 w gore kupujemy medale i robimy 10lv konia zeby zrobic boja. Jezeli ktos ma mozliwosc zostawienia kompa na noc to ustawiamy woja na ryby lub dalej expimy ;].

Jesteli komus sie to przydalo dajcie + Sory za bledy ort i za kobiecy nick (ja facet) LINK OD EASYMETIN2 ZNAJDZIECIE W TEMACIE andrzejt17 milego bocenia...;P

JEŚLI POMOGŁEM DAJ +!

Opublikowano

Ekhm..Mały szkopuł.Można max 3 boty ustawić :O.

Ale sposób dobry lecz nie oryginalny.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Ta.... A po drugie można lepiej wyexpic sobie 18 lvl woja mental wszysto ładować w Silne do M1 i Witalność.

Ale to zależy od was bo ja mam pajęczą +9 , tygre +9 i bojówkę +8 to wiecje jak mam pajęczą to ładowałem wszystko w witalność i tak je szybko zabija. ; ) Dajcie - to dla mnie jako + . : ))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...