Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba Od Mounthains'A

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prośba od Mounthajsa, wow, nie od jakiegoś szarego usera, od samego globala modżeratora. Hit!!!!

Ładny film mou zrobiłeś, nie kłam że to brata, bo ty nie masz brata, tylko żeby przypału nie było wymyśliłeś go a sam walczysz w konkursie....

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mou to kanciarz! to jego konto, maniakuje po nocach w panfu i tak mu zależy na tym premium ;>. Proszę, zagłosowałem >].

Gość Mounthains
Opublikowano

Prośba od Mounthajsa, wow, nie od jakiegoś szarego usera, od samego globala modżeratora. Hit!!!!

Ładny film mou zrobiłeś, nie kłam że to brata, bo ty nie masz brata, tylko żeby przypału nie było wymyśliłeś go a sam walczysz w konkursie....

Jakbym nie miał dość czasu żeby pilnować MPC -.-

też tak myśle.. :D

A wiesz co ja myślę o Tobie ;), Zostawiam to dla siebie, i chyba by było lepiej abyś tak samo zrobił.

Gość Mounthains
Opublikowano

Heh... Mou licz że są też anty twojemu bratu dlatego juz niewielka różnica między 1 a 2 miejscem

Damy rade :)

Opublikowano

hmm konkurs chyba zakończony bo nic nie da się zrobić w tej ankiecie ;D a na razie twój brat wygrywa :P z średnią przewagą... ( o ile się nie zakończyła jak już mówiłem - nie mogłem zagłosować ;p) a jeśli jeszcze aktualne to napisz jak zagłosować :huh:

Każdy mądrzeje z czasem...

Gość Mounthains
Opublikowano

hmm konkurs chyba zakończony bo nic nie da się zrobić w tej ankiecie ;D a na razie twój brat wygrywa :P z średnią przewagą... ( o ile się nie zakończyła jak już mówiłem - nie mogłem zagłosować ;p) a jeśli jeszcze aktualne to napisz jak zagłosować :huh:

Już chyba po. Wielkie dzięki wszystkim ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...